上一頁下一頁
發新話題

露出做愛

收藏  |  訂閱
99  7.3k

我試過 唐樓天台 仲刺激 
但估計已經被人影低咗

NONONO~

引用:
原帖由 保持現在 於 2018-10-14 11:19 AM 發表 查看引用來源
但估計已經被人影低咗
又唔咁易,除非日光日日,依家d手機就算再勁都好,夜晚遠攝始終影唔清

引用:
原帖由 Chole_fong 於 2018-10-13 12:22 AM 發表 查看引用來源
最近幾次同sp 做嗰陣,喜歡開住窗簾係窗邊做?有無sisi or bro 都會咁做?
經常同女友去臺灣、日本、大陸旅行浸溫泉, 一定會做愛 特別興奮, 而家搞到女友成日同我講話要去浸溫泉。

引用:
原帖由 Chole_fong 於 2018-10-13 00:22 發表 查看引用來源
最近幾次同sp 做嗰陣,喜歡開住窗簾係窗邊做?有無sisi or bro 都會咁做?
很刺激的玩法

引用:
原帖由 保持現在 於 2018-10-14 11:19 AM 發表 查看引用來源
但估計已經被人影低咗
我都最多都係後樓梯嗰啲

會, 通常都係旅行果時特別放
屋企o既話會拉埋少少但係"唔小心"留o左條gap扮係意外囉
感覺係有人會昅到但唔係我地故意露出, 會特登玩勁d俾人顏射, sm
但係一定要到咁上下起身去錫對方, 然後再趴低俾佢打, 再爬起身錫etc,
明顯d 咁表現出係自願, 費事昅野人以為係咩非法禁錮+虐待, 報警咁就仆街啦:smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-10-15 08:42 AM 發表 查看引用來源
會, 通常都係旅行果時特別放
屋企o既話會拉埋少少但係"唔小心"留o左條gap扮係意外囉
感覺係有人會昅到但唔係我地故意露出, 會特登玩勁d俾人顏射, sm
但係一定要到咁上下起身去錫對方, 然後再趴低俾佢打, 再爬起身錫etc,
明顯d 咁表現出係自願, 費事昅野人以為係咩非法禁錮+虐待, 報警咁就仆街啦:smile_30: ...
娘娘玩露出真係要小心差佬隨時上門拉左皇上走

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-10-15 11:58 PM 發表 查看引用來源

娘娘玩露出真係要小心差佬隨時上門拉左皇上走
所以囉, 明顯犯法o既o野我唔會做

引用:
原帖由 omgking 於 2018-10-14 01:29 PM 發表 查看引用來源

又唔咁易,除非日光日日,依家d手機就算再勁都好,夜晚遠攝始終影唔清
係夜晚 見到上面閃咗一下燈 不過我地冇理 繼續扑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆