上一頁下一頁
發新話題

想調教老婆做淫妻淫娃

收藏  |  訂閱
42  4.4k

其实我有这样经验,我老婆也是普普通通,也分唔出保守还是淫荡。但自己也想发展下,所以我安排了去旅游,到了度假酒店我預先問好是否有男按摩師,然後回去問老婆是否要按摩,她當然話好啦。然後我安排男按摩師,到了房間我特別叫老婆沖涼先,我就同按摩師溝通。見他都幾靚仔,然後同他講,老婆怕醜未試過,一陣要靠你慢慢引導,首先嘗試脱內褲試探,如果老婆願意代表唔反抗,然後嘗試用手指或者賴西,最後就插。我話任何一部分不願意就算。後來我話老婆其實怕醜未試過想體驗未必一定要,你盡力發揮就得。最後我同按摩師傅話如果成功插我會xxxxx小費,後來我話我故意相機充電拍你們按摩你願意我就直接給你xxxx錢。按摩師答應但他話要帶口罩,我話按照衛生也應該。。後來1個鐘後 我門外就聽見老婆叫床,但自己也不敢肯定裡面發生咩事。後來我看翻按摩,老婆拒絕插,但按摩師傅厲害遊說老婆話他已經收了錢必須服務全套,全套意思是一定也射,我老婆幫他口爆的。後來我問老婆。。。老婆。。。有興趣我再爆料

我老婆好純好乖女,又有兩個小朋友,賢妻良母型,人前係一個好斯文GE老師,但係床上就被我調教到好進取,調情幾句佢就濕哂,奶幾下就西水決堤咁,超快進入狀態,奶西都可以高潮幾次,然後佢超鍾意幫我吹,叫佢停都唔肯停戈隻,係咁含奶舔,仲主動玩深喉,係咁咳完又深喉一次,成日苦惱點先可以含哂。
正戲佢都好主動,會主動舔我全身,然後女上位直接開局,好識享受,抽插到位會主動叫我,佢把聲超嗲,叫床聲仲嗲,簡直全程高能,每次都玩哂各種體位,好享受各種高潮帶黎GE快感,床上好投入。

引用:
原帖由 嗷嗷叫的狼 於 2019-6-4 12:54 AM 發表 查看引用來源
我老婆好純好乖女,又有兩個小朋友,賢妻良母型,人前係一個好斯文GE老師,但係床上就被我調教到好進取,調情幾句佢就濕哂,奶幾下就西水決堤咁,超快進入狀態,奶西都可以高潮幾次,然後佢超鍾意幫我吹,叫佢停都唔肯停戈隻,係咁含奶舔,仲主動玩深喉,係咁咳完又深喉一次,成日苦惱點先可以含哂。
正戲佢都好主動,會主動舔我全身,然後女上位直接開局,好識享受,抽插到位會主動叫我,佢把聲超嗲,叫床聲仲嗲,簡直全程高 ...
應該嘗試問下她其他男人同她的經歷。女人通常話沒。但你引導開就會講,其實會好刺激,她更加會放開

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-6-3 11:31 PM 發表 查看引用來源
其实我有这样经验,我老婆也是普普通通,也分唔出保守还是淫荡。但自己也想发展下,所以我安排了去旅游,到了度假酒店我預先問好是否有男按摩師,然後回去問老婆是否要按摩,她當然話好啦。然後我安排男按摩師,到了房間我特別叫老婆沖涼先,我就同按摩師溝通。見他都幾靚仔,然後同他講,老婆怕醜未試過,一陣要靠你慢慢引導,首先嘗試脱內褲試探,如果老婆願意代表唔反抗,然後嘗試用手指或者賴西,最後就插。我話任何一部分不願 ...
即係你叫按摩師插你老婆
但最後你老婆俾佢口爆定係吹到佢爆?

我都有同老婆幻想以上情節,佢竟然出奇咁對按摩師淫辱好有反應!
不如大家傾傾,各自認為其實同老婆加多一單男3p刺激在於邊度?

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-6-3 11:31 PM 發表 查看引用來源
其实我有这样经验,我老婆也是普普通通,也分唔出保守还是淫荡。但自己也想发展下,所以我安排了去旅游,到了度假酒店我預先問好是否有男按摩師,然後回去問老婆是否要按摩,她當然話好啦。然後我安排男按摩師,到了房間我特別叫老婆沖涼先,我就同按摩師溝通。見他都幾靚仔,然後同他講,老婆怕醜未試過,一陣要靠你慢慢引導,首先嘗試脱內褲試探,如果老婆願意代表唔反抗,然後嘗試用手指或者賴西,最後就插。我話任何一部分不願 ...
難以相信,俾錢人搞自己老婆?
你要人搞佢,唔使錢都大把男人願意,使乜俾錢人

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-4 01:33 PM 發表 查看引用來源

睇嚟師兄係典線應徵見工食免費餐?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-4 01:33 PM 發表 查看引用來源

師兄都講得啱,如果我老婆肯俾其他人屌,佢啲ex一定排隊屌佢

引用:
正,我都想咁調教女友

can't train
if your wife not interest on make love
then she can't Input
maybe you should know which sex does she like before was better

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆