上一頁下一頁
發新話題

露出做愛

收藏  |  訂閱
99  7.3k

引用:
原帖由 保持現在 於 2018-10-16 13:39 發表 查看引用來源

係夜晚 見到上面閃咗一下燈 不過我地冇理 繼續扑
上身有冇露點先??

引用:
原帖由 保持現在 於 2018-10-16 01:39 PM 發表 查看引用來源

係夜晚 見到上面閃咗一下燈 不過我地冇理 繼續扑
正,天台又試過,公屋走廊又玩過,有次試過係屋入面個露台對住對面樓其中有一簡晾緊衫,我地熄哂燈後入,唔知對面發唔發現到呢

引用:
原帖由 ronja 於 2018-10-16 06:54 PM 發表 查看引用來源

上身有冇露點先??
全祼㗎

引用:
原帖由 Chole_fong 於 2018-10-13 12:22 AM 發表 查看引用來源
最近幾次同sp 做嗰陣,喜歡開住窗簾係窗邊做?有無sisi or bro 都會咁做?
試過0係VILLA個露台度做
個VILLA 0係半山應該都無人睇到

香港冇試過, 外國有玩過, 係 naturist village, 露台 & 沙灘, pair pair 各有各造.

試過好多次, 深夜時間推女友去窗邊開住窗簾做, 好hi好刺激~~~
:smile_47:
引用:
原帖由 Chole_fong 於 2018-10-13 12:22 AM 發表 查看引用來源
最近幾次同sp 做嗰陣,喜歡開住窗簾係窗邊做?有無sisi or bro 都會咁做?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2018-10-20 07:28 AM 發表 查看引用來源
香港冇試過, 外國有玩過, 係 naturist village, 露台 & 沙灘, pair pair 各有各造.
幾pair各有各做好中意
有競爭先有進步, 搞緊果陣望到人地會有種推動力, 要provide比人地好o既服務比自己果個

去親旅行的指定動作

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-12-18 08:59 AM 發表 查看引用來源

幾pair各有各做好中意
有競爭先有進步, 搞緊果陣望到人地會有種推動力, 要provide比人地好o既服務比自己果個
咁樣好易出事

引用:
原帖由 Nico-J 於 2018-12-18 03:19 PM 發表 查看引用來源

咁樣好易出事
好老友o架啦, 大家都同大家o既男/女朋友係好朋友, 一早約法三章講清楚,
唔掂人地另一半, 唔影相唔拍片唔加其他人(而家total 6人/3 pair), 但其實講到尾都係個信字同埋對自己果個好認真好負責,
只係追求多少少刺激:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆