黑蚊蚊嘅公園同戲院

收藏  |  訂閱
33  2.5k

泳池咁多人, 點玩:smile_13:
夢寐以求, 但冇腳

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-4-27 09:45 PM 發表 查看引用來源
泳池咁多人, 點玩:smile_13:
夢寐以求, 但冇腳
我試過喺大池邊 係冇人發現的

公園試過不過都係點到即止
試過巴士 後樓梯 吹爆另一半
商場育嬰室都試過埋牙仲聽到出面同隔離房仲要係有人
搞完都唔敢即刻出去

但D體位..... 好易發現WOR

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-4-15 02:35 PM 發表 查看引用來源

游泳池,沙灘都試過
咩時段
咩時段都得啦, 以前去公眾泳池, 記住係要人多果陣反而安全囉
池邊久唔久都會有情侶o係度依泣, 大家都見怪不怪鬼得閒理你做乜咩

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-5-4 11:53 AM 發表 查看引用來源
所以都盡量避免太大動作,我地喺公園通常攝碌J被佢大比夾實,再磨出尼

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-5-4 11:53 AM 發表 查看引用來源
所以都盡量避免太大動作,我地喺公園通常攝碌J被佢大比夾實,再磨出尼

最激咪都係某大型屋苑停車場lip位門口, 細個既ex幫我吹, 最後口爆完事
到今時今日為止都係認為佢係最識含既一個!

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-4-15 02:35 PM 發表 查看引用來源

游泳池,沙灘都試過
咩時段
日光日白泰國pool side Villa, 有人經過照做。
夜晚香港寧靜沙灘露營,營外舖地蓆,對住 天,地,海

引用:
原帖由 傷心小姐 於 2019-3-4 12:26 AM 發表 查看引用來源
試過公園做
戲院吹爆sp
兩個都好刺激好難忘
想聽吓大家又有咩難忘刺激嘢
等小妹都試吓
hehe
我試過趁ex父母係客廳睇電視,我哋係房開住房門用被遮住扮溫書,其實女上男下後入,仲要廁所係房對面🙈

半夜係後樓梯即興後插,ex太興奮射到一地都係😅

下午時間車泊鰂魚涌公園附近,後坐玩男上女下,有人經過

戲院睇三級文藝片,全排都係男人,ex用外套遮住我大脾,但手指插入我妹妹仲要係我耳邊問我:舒唔舒服?坐我同佢隔離的男人都望住我哋,超尷尬😳

前往最後回覆