上一頁下一頁
發新話題

綠帽男

收藏  |  訂閱
97  4.6k

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-20 08:05 AM 發表 查看引用來源

因為自己條j咁無能滿意唔到女性,人地就咁勁比到滿足女性
我同Ching 都差唔多,自己唔夠勁,又想女件夠飽,唔可以咁自私為左自己去阻住佢食飽。

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-20 08:08 AM 發表 查看引用來源

愈愛先愈肯帶,自己滿足唔到女方,其他人得就讓比其他人,比女性享受係重要過係咪自己擁有,我自己真係好無能,滿足唔到對方,比佢出去食讓佢滿足 ...
絕對明白Ching,我都差唔多

玩得這個遊戲的夫婦, 通常感情好到不得了 ,信任程度根本係另外一個層次, 已經唔存在唯我的因素

引用:
原帖由 ACT 於 2019-5-19 10:48 AM 發表 查看引用來源

不如分享下你經歷先~
多謝各位師兄分享。我都有好多相同感受。事情原因太長太複雜,我就唔分享。我就講講現况和感受。
對方係外國人。太家都估到佢吸引力一定比我高。我同佢已協調好,唔去外面開房,要做去屋企,避免比熟人見到。我有時會睇住佢地做。可以說是我每星期最期待的時候,有時都要參加一份。如果對方過夜,我就去客房睡。
我肯咁做當然因為老婆開心,對方在性方面更能滿足佢。我亦慢慢促屈辱變成享受。從第三者角度看老婆做愛比自己做更好,欣賞老婆從別的男人身上獲得高潮。現實上自己打飛機比做愛更爽。

引用:
原帖由 parkx 於 2019-5-20 03:33 PM 發表 查看引用來源

絕對明白Ching,我都差唔多
兩位師兄仲有無同老婆做?

引用:
原帖由 HARGREAVES1 於 2019-5-20 10:29 發表 查看引用來源

你有無睇住老婆比人屌
睇,仲會服侍埋佢地,完事後用口服侍佢地

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-22 06:05 發表 查看引用來源

兩位師兄仲有無同老婆做?
我無啦,唔會比做

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-22 07:27 AM 發表 查看引用來源

睇,仲會服侍埋佢地,完事後用口服侍佢地
即係?  咁你無得同老婆,只可以打飛機?

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-22 09:02 發表 查看引用來源

我當然無得同佢做,摸都唔比

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-22 09:02 發表 查看引用來源

無得打,鎖左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆