上一頁下一頁
發新話題

想調教老婆做淫妻淫娃

收藏  |  訂閱
42  4.4k

引用:
原帖由 Sticky1981 於 2019-6-4 01:19 PM 發表 查看引用來源
我都有同老婆幻想以上情節,佢竟然出奇咁對按摩師淫辱好有反應!
不如大家傾傾,各自認為其實同老婆加多一單男3p刺激在於邊度?
師兄都有搵按摩師調教你老婆呀?

幻想嚟玩咋
其實我哋都想搵香港嘅男技師,我老婆唔想番大陸試!
其實香港有無?🤔

引用:
原帖由 Sticky1981 於 2019-6-4 11:54 PM 發表 查看引用來源
幻想嚟玩咋
其實我哋都想搵香港嘅男技師,我老婆唔想番大陸試!
其實香港有無?🤔
一定有……事關個個都話自己識按摩!

其實有冇試過SHARE老婆/女友啲相出去
當然要遮樣
然後話俾佢聽你有咁做
再俾佢返睇其他人嘅COMMENT
當然要讚多過彈
呢招幾有用

引用:
原帖由 劍即道 於 2019-6-5 03:53 AM 發表 查看引用來源
當然要遮樣
然後話俾佢聽你有咁做
當然要讚多過彈
呢招幾有用
我老婆就第一個接受唔到,雖然我覺得佢知道我有咁樣做,但佢應該係唔想我同佢講呢件事。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-6-5 07:28 AM 發表 查看引用來源

我老婆就第一個接受唔到,雖然我覺得佢知道我有咁樣做,但佢應該係唔想我同佢講呢件事。
咁其他人嘅反應係未正面大讚你老婆
我試過佢初初抗拒後尾啲comment幾正面就開始接受

引用:
原帖由 劍即道 於 2019-6-5 03:53 AM 發表 查看引用來源
當然要遮樣
然後話俾佢聽你有咁做
當然要讚多過彈
呢招幾有用
有試過,其實佢都幾enjoy!!

引用:
原帖由 Sticky1981 於 2019-6-5 05:09 PM 發表 查看引用來源

有試過,其實佢都幾enjoy!!
其實遮樣後無顧慮
有人讚後開始自己擘大塊西撩我幫佢出相

引用:
原帖由 Sticky1981 於 2019-6-4 03:10 PM 發表 查看引用來源

睇嚟師兄係典線應徵見工食免費餐?
此言差矣,雖然在下高大威猛,有心有力,戰無不勝,但在下絕不會乞求免費餐

浪漫。。。最重要。。。
试试去玩,租间不错的酒店。。开点浪漫的歌,喝小小酒。。
哄他很美,身材不错。。。 再自拍俩人的普通照。。
之后慢慢哄他拍性感照。。。多几次会慢慢开放。。。

我老婆都是这样。。。淫了。。哈哈。。
不给拍。。。到任你拍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆