密集性愛令人年輕?

收藏  |  訂閱
28  1.1k

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-29 02:06 PM 發表 查看引用來源

每個人嘅情況唔同。性愛同運動一樣,只能量力而為。以我自己嚟講,縱慾咁多年,從未發現咩問題。

嗰啲咩"一滴精十滴血"真係得啖笑。如果係,小弟晨早瓜咗lu!:smile_30:

人係有更年期嘅,趁仲有心有力,應該盡做!

小弟即將結紮,紮咗之後更加會大造特做!甚至出返去食女。:smile_44: ...
我試過一排工作壓力大日日飲半打啤酒
唔知關唔關事 嗰排係有啲力不從心 例如唔夠硬 做做下軟
好在辭左工 再日日跑步食中藥
依家正常返

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-29 08:47 AM 發表 查看引用來源
梗係信啦
我立志要做美魔女架嘛
師姐,睇你條腿就知你時時食日日食大量食啦:smile_30:

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-29 12:47 PM 發表 查看引用來源
小弟有位女性朋友(曾經係上司),又係成日入賭場被查牌。熟女年紀,少女氣質、打扮又細個。40頭,臉上一條皺紋都冇。難怪。
我絕對肯定佢係經常要扑嘢嗰類女人,狗乸唔成世嗰隻。 ...
師兄,經你咁講,我留意到office個位對面人妻,生左兩個女(22同17)都仲好後生,一定日日食好西啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-29 12:56 PM 發表 查看引用來源

咁,幾密先算係密呢?:smile_41:

小弟最放肆嗰排(狗公年代),可以枕住全月無休晚晚做,有時一晚射幾次。
師兄你有冇比你d女性朋友知你既狗公歷史?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 29/8/2019 04:27 PM 發表 查看引用來源

識貨👍
著接近膚色嘅鞋對腳望落長D架
遠睇冇著,近睇密實,咁樣最性感。

引用:
原帖由 活潑的弟弟 於 29/8/2019 04:31 PM 發表 查看引用來源

我試過一排工作壓力大日日飲半打啤酒
唔知關唔關事 嗰排係有啲力不從心 例如唔夠硬 做做下軟
好在辭左工 再日日跑步食中藥
依家正常返
啤酒當水飲,血液酒精濃度長期偏高,梗係唔多掂當啦。但性能力反而係其次,我會更擔心整體健康囉。

好彩C兄醒目戒咗。

小弟個叔叔係煙鏟加酒鬼。啤酒當水,純萬當飯,一直咁樣幾廿年(保守估計,40年+),但貌似依然健壯喎,甚少病痛。真係奇蹟嚟。不過就冇兒冇女,唔知同長期隊酒有冇關係。

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 30/8/2019 01:19 AM 發表 查看引用來源

師兄,經你咁講,我留意到office個位對面人妻,生左兩個女(22同17)都仲好後生,一定日日食好西啦
希望狗仔成人後,小弟仍然有心有力有樣,可以一齊落club食啲十八、廿二嘅妹妹。雙劍合壁!希望咋吓。

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 30/8/2019 01:43 AM 發表 查看引用來源

師兄你有冇比你d女性朋友知你既狗公歷史?
小弟唔係傻㗎。

畢竟唔係咩光彩嘢。

講個笑話先:小弟老婆曾經懷疑小弟婚前係處男。

雜交派對更令人感動青春

前往最後回覆