上一頁下一頁
發新話題

露出做愛

收藏  |  訂閱
99  7.3k

引用:
原帖由 保持現在 於 2018-10-14 11:19 AM 發表 查看引用來源
我試過 唐樓天台 仲刺激
但估計已經被人影低咗
我都上過去天台, 但最後都唔敢, 覺得一定會比人睇同影

引用:
原帖由 保持現在 於 2018-10-14 11:19 AM 發表 查看引用來源
我試過 唐樓天台 仲刺激
但估計已經被人影低咗
我都上過去天台, 但最後都唔敢, 覺得一定會比人睇同影

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-12-18 04:42 PM 發表 查看引用來源

好老友o架啦, 大家都同大家o既男/女朋友係好朋友, 一早約法三章講清楚,
唔掂人地另一半, 唔影相唔拍片唔加其他人(而家total 6人/3 pair), 但其實講到尾都係個信字同埋對自己果個好認真好負責,
只係追求多少少刺激:smile_30: ...
我試過一次,旁邊條仔就死及我

引用:
原帖由 Nico-J 於 2018-12-18 06:45 PM 發表 查看引用來源

好正常, 男人睇到女仔fd淫樣淫叫其他好會hi

引用:
原帖由 Nico-J 於 2018-12-18 06:45 PM 發表 查看引用來源

俾人及先至係興奮o既來源嘛 老實講我都會及男性朋友, 睇到平時睇唔到o既另一面
興奮+尷尬+少少羞恥咁樣, 呢d係開始果陣o既事, 之後慣o左就唔會咁專注去及人啦
搞o野只係令人舒服o既行為同按摩差唔多, 唔會收收埋埋唔俾人知/ 見到囉

太遠的唔講,就上次去曼谷,中午捉住老婆要佢全祼,喺洒店房落地玻璃前全祼俾我推車,對面隔一條馬路就是地盤,我地住的層數算係高,所以地盤天秤控制果個人同頂層D工人一定睇到😍

其實同野戰個種刺激感近似!! :smile_30:

引用:
原帖由 siukeung.sk 於 2018-12-19 12:41 PM 發表 查看引用來源
其實同野戰個種刺激感近似!! :smile_30:
野戰危險好多, 又多蛇蟲鼠蟻, 在窗邊最多比人見到, 唔會搞到你/妳

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-12-19 06:06 AM 發表 查看引用來源

俾人及先至係興奮o既來源嘛 老實講我都會及男性朋友, 睇到平時睇唔到o既另一面
興奮+尷尬+少少羞恥咁樣, 呢d係開始果陣o既事, 之後慣o左就唔會咁專注去及人啦
搞o野只係令人舒服o既行為同按摩差唔多, 唔會收收埋埋唔俾人知/ 見到囉 ...
應該咁講,俾男人及係幾興奮,不過唔慣響女嘎面前叫同發姣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-12-18 04:42 PM 發表 查看引用來源

好老友o架啦, 大家都同大家o既男/女朋友係好朋友, 一早約法三章講清楚,
唔掂人地另一半, 唔影相唔拍片唔加其他人(而家total 6人/3 pair), 但其實講到尾都係個信字同埋對自己果個好認真好負責,
只係追求多少少刺激:smile_30: ...
畫面好。。引人入性喎。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆