上一頁下一頁
發新話題

綠帽男

收藏  |  訂閱
97  4.6k

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-22 06:05 AM 發表 查看引用來源

兩位師兄仲有無同老婆做?
做就有做,但插得果一兩分鐘就出,有時都會比佢話,下,咁快既。我都控制唔到,又想佢有人餵飽佢,所以成日叫佢如果想就去搵人餵飽自己。

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-19 10:49 PM 發表 查看引用來源
我係女,純好奇地問

其實係咪對方唔算非常重要,所以肯戴帽?
或者講,戴帽的屈辱感比擁有對方更令你滿足?
其實都唔係,有d男性睇到自己條女比人搞。。。果種興奮感真係好大

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-22 07:27 AM 發表 查看引用來源

睇,仲會服侍埋佢地,完事後用口服侍佢地
我都好想試下Ching講既情境,等女伴同人做既時候服侍佢地,幫佢地帶套,完事後幫佢地用口清理。我諗我都有綠帽癮。

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-22 01:38 PM 發表 查看引用來源

我當然無得同佢做,摸都唔比
有d 老婆覺得老公唔得,又廢事玩到一陣就完事,真係會唔比老公做。或者會改變方式,要個老公做奴,去服侍自己。

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-22 01:38 PM 發表 查看引用來源

無得打,鎖左
Ching,俾老婆用CB 鎖左嗎?老婆仲肯同你玩呢d,Ching好幸福。

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-19 10:49 PM 發表 查看引用來源
我係女,純好奇地問

其實係咪對方唔算非常重要,所以肯戴帽?
或者講,戴帽的屈辱感比擁有對方更令你滿足?
其實對好似我地呢d 有綠帽奴癮既人,係會好興奮,特別係自己做又快射,做黎都無癮,睇住女伴同人玩,有人餵飽佢,大家都開心。

引用:
原帖由 parkx 於 2019-5-23 12:35 發表 查看引用來源

做就有做,但插得果一兩分鐘就出,有時都會比佢話,下,咁快既。我都控制唔到,又想佢有人餵飽佢,所以成日叫佢如果想就去搵人餵飽自己。
你都好有二分鐘,我係軟到唔夠插入,真係要入要"ZIP"入去,完全無硬度可言,佢就搵其他男人

引用:
原帖由 parkx 於 2019-5-23 12:39 發表 查看引用來源

我都好想試下Ching講既情境,等女伴同人做既時候服侍佢地,幫佢地帶套,完事後幫佢地用口清理。我諗我都有綠帽癮。
我試過女伴訓係我上面同男主做,感受果種力度,中出完即用口奶

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-23 12:49 PM 發表 查看引用來源

你都好有二分鐘,我係軟到唔夠插入,真係要入要"ZIP"入去,完全無硬度可言,佢就搵其他男人
咁Ching真係應該幫老婆去搵男人食飽佢。

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-23 12:51 PM 發表 查看引用來源

我試過女伴訓係我上面同男主做,感受果種力度,中出完即用口奶
綠帽奴會好enjoy。我都好想試下。羨慕Ching。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆