上一頁下一頁
發新話題

綠帽男

收藏  |  訂閱
97  4.6k

引用:
原帖由 honchan 於 2019-5-23 12:49 PM 發表 查看引用來源

你都好有二分鐘,我係軟到唔夠插入,真係要入要"ZIP"入去,完全無硬度可言,佢就搵其他男人
Ching 咁樣插法會射嗎?

引用:
原帖由 parkx 於 2019-5-23 12:35 PM 發表 查看引用來源

做就有做,但插得果一兩分鐘就出,有時都會比佢話,下,咁快既。我都控制唔到,又想佢有人餵飽佢,所以成日叫佢如果想就去搵人餵飽自己。
會唔會要求老婆做足安全?

引用:
原帖由 man302000 於 2019-5-23 12:37 PM 發表 查看引用來源

其實都唔係,有d男性睇到自己條女比人搞。。。果種興奮感真係好大
可以大膽講一定大過自己做

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-23 11:53 PM 發表 查看引用來源

會唔會要求老婆做足安全?
想就梗係想佢唔帶套啦,但實際玩起黎都係安全最緊要,點都會用套啦,除非玩左好耐好熟,同埋驗曬身,咁就梗係可以玩內射,可以益埋我去幫佢地用口清理啦。

引用:
原帖由 parkx 於 2019-5-24 02:14 AM 發表 查看引用來源

想就梗係想佢唔帶套啦,但實際玩起黎都係安全最緊要,點都會用套啦,除非玩左好耐好熟,同埋驗曬身,咁就梗係可以玩內射,可以益埋我去幫佢地用口清理啦。 ...
我都想試下比女伴調教做奴。就算下面服侍唔到佢地都可以用口幫手。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-23 11:54 PM 發表 查看引用來源

可以大膽講一定大過自己做
絕對係,特別係睇住佢比個好勁既男人猛插緊,叫到拆天既時候,再問佢邊個勁d,佢話個男人勁過自己好多既時候。

引用:
原帖由 parkx 於 2019-5-24 02:14 AM 發表 查看引用來源

想就梗係想佢唔帶套啦,但實際玩起黎都係安全最緊要,點都會用套啦,除非玩左好耐好熟,同埋驗曬身,咁就梗係可以玩內射,可以益埋我去幫佢地用口清理啦。 ...
老婆鐘情一個,差不多次次都內射。好彩有流出來,個畫面更正。

引用:
原帖由 parkx 於 2019-5-24 02:20 AM 發表 查看引用來源

絕對係,特別係睇住佢比個好勁既男人猛插緊,叫到拆天既時候,再問佢邊個勁d,佢話個男人勁過自己好多既時候。
老婆望住你慢慢將别的男人放入自己個洞,又或者一路看老婆被別人插一路跪住打飛機。
另一樣我試過係奶混有老婆愛液和男人精液的內褲。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-24 08:47 AM 發表 查看引用來源

老婆鐘情一個,差不多次次都內射。好彩有流出來,個畫面更正。
諗起都刺激
再叫你過黎用口清理左佢,佢地要再黎一回合。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-24 09:03 AM 發表 查看引用來源

老婆望住你慢慢將别的男人放入自己個洞,又或者一路看老婆被別人插一路跪住打飛機。
另一樣我試過係奶混有老婆愛液和男人精液的內褲。
如果老婆知老公下面咁差,直情用貞操鎖鎖住佢,連飛機都無得打,只可以睇。
奶有淫水同精既底褲,好似好正,我都好想試下。再勁d,老婆直情叫你奶完佢個西,再要你直接用口幫男主清理。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆