上一頁下一頁
發新話題

綠帽男

收藏  |  訂閱
97  4.7k

外國有好多白鬼玩綠帽

有個專用名詞

Cuckolding

自己去search下,大把,好正常

引用:
原帖由 天生浪漫的留言 於 2019-5-24 04:37 PM 發表 查看引用來源
外國有好多白鬼玩綠帽

有個專用名詞

Cuckolding

自己去search下,大把,好正常
Ching果然識野,外國玩Cuckold 有好多層次,有純睇住老婆同人搞,有老公服侍老婆同男主搞,有老婆用貞操鎖鎖住老公再要佢睇住佢同人搞,搞完再用口清理cream pie,最勁既係老婆強制調教老公,要佢玩cuckold bi,要老公服侍埋個男人,通常個老公都係細條或者唔得既,老婆當個老公唔係男人咁玩。好有層次,但好自然。

引用:
原帖由 parkx 於 2019-5-24 04:42 PM 發表 查看引用來源

Ching果然識野,外國玩Cuckold 有好多層次,有純睇住老婆同人搞,有老公服侍老婆同男主搞,有老婆用貞操鎖鎖住老公再要佢睇住佢同人搞,搞完再用口清理cream pie,最勁既係老婆強制調教老公,要佢玩cuckold bi,要老公服侍埋個男人,通常個老公都係細條或者唔得既,老婆當個老公唔係男人咁玩。好有層次,但好自然。 ...
cuckoldsessions
submissivecuckolds
都唔錯

不過好似好少其他
或者Amazon Goddess Harley
不過她只言語羞辱,但plan得唔錯的

引用:
原帖由 天生浪漫的留言 於 2019-5-24 04:50 PM 發表 查看引用來源

cuckoldsessions
submissivecuckolds
都唔錯

不過好似好少其他
或者Amazon Goddess Harley
不過她只言語羞辱,但plan得唔錯的
我地呢d 嚴重綠奴,一定要睇cuckold bi 加貞操鎖先覺得刺激。

引用:
原帖由 135k246 於 2019-5-21 03:57 PM 發表 查看引用來源
玩得這個遊戲的夫婦, 通常感情好到不得了 ,信任程度根本係另外一個層次, 已經唔存在唯我的因素
呢個真係幾多男既會認同

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-24 08:47 AM 發表 查看引用來源

老婆鐘情一個,差不多次次都內射。好彩有流出來,個畫面更正。
重要流極都有先刺激

引用:
原帖由 meisterk2013 於 2019-5-30 03:08 PM 發表 查看引用來源

重要流極都有先刺激
最美麗的畫面。  别人的子孫在自己老婆子宮裡流動。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-6-4 08:11 AM 發表 查看引用來源

最美麗的畫面。  别人的子孫在自己老婆子宮裡流動。
係就好囉

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-17 12:44 AM 發表 查看引用來源
有無唔介意帶綠帽的朋友,定係我有問題?
我係,有同女友講過唔介意佢偷食,不過佢唔多like

引用:
原帖由 7man 於 2019-6-4 03:41 PM 發表 查看引用來源

我係,有同女友講過唔介意佢偷食,不過佢唔多like
點可能話你聽佢喜歡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆