上一頁下一頁
發新話題

每日一重心場次位置。希望幫到大家在這經濟情況下贏到個飯盒。或希望你們可贏到存到錢買到平屋可安居樂業

收藏  |  訂閱
272  38.6k

引用:
原帖由 wallaceshum8947 於 2020-3-30 09:43 AM 發表 查看引用來源

樓主,你係咪想話,無咩人睇到你嘅心水呀?
是感覺好像一天到沒幾人看這樣。但賽馬日等仲要花時間走上黎

但其實可能提供重心位置。其實可能根本沒一。兩個會去看

引用:
原帖由 edwinhktw 於 2020-3-30 09:58 AM 發表 查看引用來源

是感覺好像一天到沒幾人看這樣。但賽馬日等仲要花時間走上黎

但其實可能提供重心位置。其實可能根本沒一。兩個會去看
樓主,有麝自然香。
請不要氣綏。

(👍👍👍👍

大家支持在香討開返一個提供好嗎。好像可方便你們一些

引用:
原帖由 wallaceshum8947 於 2020-3-30 11:04 AM 發表 查看引用來源

樓主,有麝自然香。
請不要氣綏。
我沒有。只係都其實沒咩人去看。有時都有點想懶去理會這樣

支持繼續出心水

我在香討。無聊。吋緊佢地

支持,兩個台都有留意樓主出水。不過有少少請求,因為始終買P,如果樓主出多隻買P2X1咁就感謝樓主了

引用:
原帖由 denden1102 於 2020-3-31 12:33 AM 發表 查看引用來源
支持,兩個台都有留意樓主出水。不過有少少請求,因為始終買P,如果樓主出多隻買P2X1咁就感謝樓主了
講長線投資。一隻當你買一萬。你自己計下中了十幾隻是幾錢。之前在香討時的安承是有成50幾蚊位置的。我緊係唔止買一萬啦。其實你自己可能你自己去加一隻去買2×1過關。我幾隻位置都中過。但有時兩隻都輸一隻。所以最後都是選擇下注計出來最大機會這隻。當上面提供了的3次3隻去計算。一隻13蚊。一隻15。5。一隻24蚊。合共收了贏了22。5元當下注十蚊去計算。買一萬就2萬2千5百元。但你拿出來的本金都是一萬。但2萬2千5百元純利了是沒計算本金在內了。之後你都是下注一萬一次。但你有2萬2千5百利潤了。所以之後你根本是把之前的2萬2千5百拿出一萬去下注。所以你基本是無本生利。還有上星期三是提供農有的20幾蚊位置。但見無咩人理所以都懶得上黎提供了。我一月時是中過一隻88蚊位置的。之後都過安52。5同一隻67。5的。安這次我買得很重注的。。但我基本上大部份都是平注。但我2月時跑馬地輸了一隻都輸得很重。這隻是我開季後首次輸。福善十倍這次。但我在鄉討沒提供到。這次從大眾勁駒同福善中2選1選錯了。大這次是只有12蚊位置的。計出來是差不多。。但福善有成30蚊位置。所以選擇了福善。。我這次是有點輸得很無奈點計福善都入到3甲。但跑出是只跑到5。
因我本身是有一條長冧落去過關。從開季冧落去。所以輸了差不多6萬。實質自己下注唔太大。只是輸了條冧落去的自制過關。我現在有條冧落去的過關都差不多有幾萬。這十次。過關這些只玩玩。每次自己下注這場先的即收到錢先最實際。。
當你一次買一萬一場。先收了這場錢先。。你另可以買一百或5百去買自制過關。到十場去計一次。定5場去計一次是但你。

投資唔可能貪心的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆