高潮一問

收藏  |  訂閱
9  704

高潮一問

呢度有冇師姐未試過高潮?
記得以前上網睇過,唔係個個女人都可以有高潮
我唔係話要利害到潮吹嗰隻,但有時睇av 見過高潮黎時會震/抽搐,so far 我都未試過
真係唔知係男伴技術問題,淨係我個人問題
所以想問下呢到到嘅師姐,係咪次次搞野都會有?

一定有,潮吹都係

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-6-29 01:57 AM 發表 查看引用來源
我唔係話要利害到潮吹嗰隻,但有時睇av 見過高潮黎時會震/抽搐,so far 我都未試過
所以想問下呢到到嘅師姐,係咪次次搞野都會有? ...
有好多女人從來無試過高潮
由抽插達到高潮都唔係個個得
用手/口反而會容易D
再唔係你可以先試吓自慰搵到自己最敏感嘅位,再引導對方去刺激

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-6-29 01:57 AM 發表 查看引用來源
其實真係個個唔同,例如我之前果個,
用手new可以new到連續三四次高潮...
但後入插到佢高潮就一次甘大把

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-6-29 07:50 AM 發表 查看引用來源
一定有,潮吹都係
每次都有,仲要一定有,其實好幸福🥺

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-6-29 11:16 AM 發表 查看引用來源

換過另一個
換個啲話三四次

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-6-29 11:16 AM 發表 查看引用來源

只要慢慢了解體位,就好易得心應手😍

引用:
同人攪未必會有,可以試下自己用震旦,電假狗黎插,加埋幻想會易d有高潮

女性高潮都有三種
1)陰蒂高潮係最容易達到的高潮,用手或口已經做到
2)G點高潮,要用神之手或陽具刺激G點而達到,能成功一半一半
3)陰道高潮,呢個最難,10個女人可能得1個有,抽插時間同力度角度都要好好

插正個位好重要。我一向比較鍾意男上女下,老公插個陣特別舒服,多數都有高潮,我地一開始都唔知道,只係有幾次試過某一個角度插入特別舒服,之後老公就記住呢個姿勢。上次做,我地女上男下,我突然發覺有個位好敏感,就keep 住呢個姿勢,我上次做愛高潮左3次,先係老公係上面,跟著換姿勢我係上面,最好我係下面,老公射之前最後一次高潮。
慢慢做多幾次就有感覺,我同老公一開始都摸索左好耐。我高潮個感覺就好似好痕好似有電咁,成個人酥麻.可以持續好多秒。

前往最後回覆