好奇男人有時候嘅性愛心理...

收藏  |  訂閱
18  1.1k

好奇男人有時候嘅性愛心理...

:smile_o15: 我叫Viv, 唔係真嘅新手嚟咖, 不過唔想被人認出
有一件事我好幾日都不吐不快仲有d唔開心...

問題如下: 如果有個女仔...應該叫做同你曖昧緊...已經上埋對方屋企啦夜媽媽嘅時候...
訓埋同一張床添...女方都已經幫男方用緊口, 男方去到一半要停唔俾女方繼續咁即係代表咩嘢?
講清楚少少個背景, 我同佢都係單身, 同學關係(喺外國讀緊書咖)
我地成日都會搵對方, 單獨見面, 夜晚講電話, 上對方屋企食飯, 一齊做assignment/去圖書館,
事發果晚就係前排考試, 一齊溫書溫到好夜, 我叫佢唔好返屋企喺度訓,
沖完涼(分開沖)仲開咗支酒飲, 傾吓計, 話題都有d敏感, 第一次有鍚嘴有攬攬, 坦白講我係暗戀咗佢一段日子咖啦,
亦都從我地相處模式之中睇到佢對我係有意思嘅, 只係冇人正式表白過囉
我自己已經唔係處女, 拍過幾次拖有過性行為, 梗係識feel到男仔下面嘅反應啦
當時我借酒意叫佢同幫佢除褲, 身邊冇安全措施所以係冇諗過會做嘅, 但係果一刻我好想俾佢舒服於是就同佢含...
佢都幾enjoy咁訓平喺度享受咖, 而我亦都做好準備含到佢射精入我口,
點知再過冇幾耐佢輕輕咁推返開我, 同我再繼續攬攬鍚鍚, 就冇再俾我繼續含佢
而我又怕尷尬直到而家都冇問到點解佢唔要...
係有一剎那怕過佢話只想做朋友, 對我冇果種意思etc咁囉...
之後大半個鐘左右啦, 都真係攰同眼訓, 就訓著咗
又直到今日為止我地關係都仲係好似之前一樣果種曖昧狀態...

好辛苦囉... 同埋諗唔明點解, 未開始用口之前如果佢拒絕咁都容易理解,
褲都已經除埋, 仲係兩個人四隻手一齊除, 開始咗口交緊都會喺嚟高潮之前叫停
有冇師兄師姐可以幫忙分析一下佢當時係咩心態?

sorry, 長咗少少而且可能唔係單純嘅性事求助, 仲涉及少少感情問題, 希望可以通融

引用:
原帖由 FunSunViv 於 2019-7-12 02:54 PM 發表 查看引用來源
:smile_o15: 我叫Viv, 唔係真嘅新手嚟咖, 不過唔想被人認出

問題如下: 如果有個女仔...應該叫做同你曖昧緊...已經上埋對方屋企啦夜媽媽嘅時候...
訓埋同一張床添...女方都已經幫男方用緊口, 男方去到一半要停唔俾女方繼續咁即係代表咩嘢?
講清楚少少個背景, 我同佢都係單身, 同學關係(喺外國讀緊書咖)
我地成日都 ...
想知道佢係咪處男先?

在關鍵剎停妳的口爆,確實有問題,我覺得佢對妳同佢關係,他有所保留,男人原本由條J諗嘢突然間轉番用腦叫停,他應該出自內心的直接反應,此刻並不想同妳關係再進一步

引用:
原帖由 FunSunViv 於 2019-7-12 02:54 PM 發表 查看引用來源

我地成日都 ...
下次準備個套  再試
可能佢唔想口爆妳  最好問清楚佢
唔好亂諗

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-7-12 03:28 PM 發表 查看引用來源

想知道佢係咪處男先?
唔係啦

引用:
原帖由 FunSunViv 於 2019-7-13 06:17 PM 發表 查看引用來源

唔係啦
咁佢對妳肯定有保留

引用:

我地成日都 ...
男人幫男人含?

引用:
原帖由 HARGREAVES1 於 2019-7-14 07:13 AM 發表 查看引用來源

男人幫男人含?
:smile_14:
又有可能喎。。。

引用:

我地成日都 ...
係唔係佢就要爆? 怕口左爆你會唔開心, 你有冇提人爆系口到??

佢果陣急尿.....卦 :smile_35:

前往最後回覆