上一頁下一頁
發新話題

我同奴奴Q的生活點滴Part 36update 美子香港之旅第2日有點少量重口味

收藏  |  訂閱
1.9k  255.1k

其實樓主你之前有無玩過?

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 easydell 於 2016-1-13 09:22 PM 發表 查看引用來源

等佢真係散左.你就可以完完擁有佢啦
其實都唔可以這樣講完全擁有Q,就算Q最後結婚都好,我只會心入面恭喜Q,因為搵到個愛佢的男人

引用:
原帖由 easydell 於 2016-1-13 09:24 PM 發表 查看引用來源
其實樓主你之前有無玩過?
您意思係有無玩過其他奴定係??

期待露出Q的文章

Part4
講返Q突然講想玩露出先,大家要看過之前Q叫我買茄子個陣係想做咩
現在就開估,原來Q自己放係妹妹入面,當茄子係JJ用,當然茄子只能放到一些,其他就俾我弄斷
之後再用無線震旦固定係粒豆豆到再用膠紙固定,Q就著左條成人學習褲,Q連BAR都無帶,(其實Q上圍都係有36C左右)仲有乳頭仲有乳夾係有噹噹個隻
基本上行緊個陣,會好容易聽到,因為個陣係7~8月份,所以Q就著左件連身裙(大家自己想像下個情況)Q就把控制器俾我
之後就講Q:主人,覺得奴著得好唔好看,一陣行街個陣主人您可以幾時開都可以同中意幾時停都得
我:哦,咁您有無咩地方想行
Q:主人,奴想行旺中同買D野可以嗎?之後主人想去邊,奴就會跟住主人行到邊,只要主人想去就可以
我:OK,咁退房之後就去某商場陪我食埋D野先,我好肚餓,我都覺得您都餓啦
Q:奴收到,咁主人一陣唔會拖住奴一齊行呀
我:到時候先算,Q就乖乖係我身邊等我著返衫就出去,
之後出到去某商場個陣,係個電梯到,我突然開著左,之後Q就叫左一聲,之後勁多人看Q我就當無事發生過,當Q係唔識咁
因為個震旦都幾勁下,不停弄Q粒豆豆,所以Q好快就到高潮,不過我無咁快想俾Q高潮,所以知道Q差唔多個陣就停左
Q感覺停左之後用一種好想難受的眼神想講我知Q其實好想高潮,求我俾Q不停高潮咁
當然我無理過Q,之後去左最高個層慢慢看下有咩野食啦(某商場用電梯只能去到13樓)
Q只好係我身邊咁跟住行,其間我又開左個開關,今次開左好耐,因為出電梯無耐就開始開著
Q因為下面係好敏感的關係,可以真係行得好慢,仲有Q妹妹下面太濕,所以條茄子好容易滑出黎
之後Q就好辛苦咁行,我其間都有偷看Q情況,我估行唔到1層Q就已經高潮,因見Q成哂面都紅哂
仲有如果個陣有人同Q行得好近的話會聽到噹噹聲,我同Q只有幾步我都聽到D聲
Q只係係震旦開著情況下不停高潮同潮吹情況下咁慢慢行,之後同Q又8樓用扶手電梯去到4A個層
Q已經忍唔係想KISS,咁我當然同佢KISS下啦
之後Q就係我耳邊求我:主人可唔可以停左個震旦,奴已經受唔住,奴已經黎左好多次高潮同潮吹
我:咁講我知道您黎左幾多次高潮受潮吹先,唔準呃我
Q:奴真係唔記得幾左幾多次高潮同潮吹,但係奴真係受唔住,求主人停左個開關啦
之後我就停左,不過停個刻,見Q企唔著,我就立即抱實佢唔係俾出事
去到4A個層之後就搵間餐廳坐順埋幫Q叫野食
不過食緊個陣Q坐埋我身邊,好似女朋友咁坐,人地唔知道仲以為我們係情侶
不過Q食緊個陣同我講:主人,奴未試過咁短時間黎咁多次高潮同潮吹,個陣奴係10樓已經想叫主人停
但係怕主人唔中意所以就無出聲,只係不停忍受住,好在有著定成人學習褲,如果唔係奴係商場已經係咁尿尿

明天再講下之後的事情

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2016-1-14 12:32 AM 發表 查看引用來源
期待露出Q的文章

剛出左一些

引用:
原帖由 kennykenken 於 2016-1-13 11:41 PM 發表 查看引用來源

您意思係有無玩過其他奴定係??
主奴…

引用:
原帖由 easydell 於 2016-1-14 02:11 AM 發表 查看引用來源

主奴…

有呀,我前後有4個奴

露出調教真吸引

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆