上一頁下一頁
發新話題

我同奴奴Q的生活點滴Part 36update 美子香港之旅第2日有點少量重口味

收藏  |  訂閱
1.9k  254.9k

Q的大奶係街令男人勁及。很聽話主動的奴!

引用:
原帖由 kennykenken 於 2016-1-14 02:20 AM 發表 查看引用來源

有呀,我前後有4個奴
同時定係分開有先…

這些機會不是屬於我的。。基佬就撞得多

引用:
原帖由 easydell 於 2016-1-14 09:26 AM 發表 查看引用來源

同時定係分開有先…

當然係分開啦

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-1-14 08:16 AM 發表 查看引用來源
Q的大奶係街令男人勁及。很聽話主動的奴!

個陣我都估唔到Q會主動玩露出

Part5
因為唔忍心看到Q難受的樣,同Q食完野之後就俾左個指令Q
我:去廁所件返個茄子出黎,同埋除左個震旦記得連乳夾都除埋出黎
Q:主人,奴收到,奴現在去廁所除哂D道具出黎
之後Q又咁去左廁所,但係佢DBAR同底褲就無拿去廁所,之後等左一陣就見Q係廁所出黎,
但我見Q手上有紙巾,我就估到Q手上拿住左D咩
我就問Q:您做咩唔拿埋DBAR同底褲入去換呀
Q:主人,奴想繼續露出調教呀,希望主人批准,奴咁大個都未試過完全真空咁出街,最多都係唔著底底呀
(Q的連身裙,如果Q行緊樓梯的話,大約5至6級樓梯就可以看到Q的底底,仲有Q無帶BAR的關係,所以都好可以看到突點)
我:算啦,您都出左黎啦,咁繼續出去行啦
Q:多謝主人
我就同Q用扶手電梯落地下,其間抱住Q個陣就摸個突點,Q立即面紅哂,係咁唞大氣,
之後就同Q行旺中,原來Q係想買底底,所以都陪Q行左陣,其間我都看到幾個男不停係Q身邊出現,因為我同Q行個3屠都見佢地出現不少過6~7次,所以擔心Q會出事,就行埋Q到俾指令佢
我:您立即同我帶返個BAR先再出黎行
Q個反黎感覺我有點嬲Q:主人,奴係唔係做錯左咩事令您嬲呀,可以講俾奴知道嗎?奴會改呀,希望主人唔好嬲奴
我個陣真係唔想同Q解釋,我:您好同我立即去廁所,如果唔係您一陣就知死
Q只好聽我指令去廁所,之後帶返BAR出黎,但係Q唔敢出聲,怕我嬲,所以只係乖乖係我身邊行,(但係我都唔記得叫Q著返底底,所以Q個陣都係下面真空)行左陣等Q買哂想買的野之後,我就同Q去左公園坐,個公園其實係個商場上面,係露天的
我個陣先解釋,我咁嬲係因為您無意識周圍發生咩事,我只係擔心您有意外,所以先叫您去廁所,咁您現在仲明唔明呀
Q:主人,奴知錯啦以後都唔會唔聽主人指令,求主人好好咁罰奴啦,奴會改
因為個公園平時無咩人的關係,所以我就俾左個指令Q
我:您係到不停自慰,無我批准唔準停,仲有唔可以叫出聲,聽清楚我指令嗎?如果出聲的話,您就知味道,等您以後仲聽唔聽我指令
Q:主人,奴收到,仲以後都聽主人指令
我就坐係Q對面看住Q自慰,其間我就看下周圍有無人
Q就打開對腳,未開始自慰,Q下面已經濕哂,之後Q就不停玩粒豆豆同放手指入妹妹入面
我見Q已經忍唔住想出聲,但係Q記得我講唔可以出聲,所以用另外隻手封口,之後就不停自慰
我就不停欣賞Q的表演,見Q不停高潮同潮吹,大約30分鐘左右,我就叫Q停止
我就問Q:係唔係好舒服,仲想唔想繼續
Q:主人,奴知道錯啦,以後會聽主人指令,不過主人,奴下面個淫穴好想俾主人玩,主人可唔可以玩下奴的淫穴
我:您行過黎我到,等我抱住您一陣,
個陣Q真係我係想抱住佢,Q就好開心過黎俾我抱住,我就抱住個陣就放手放入Q下面個穴到
我就同Q講:您咁我玩您個淫穴的話,我現在就成全您,我就不停咁玩,Q就好想推開我,但係太敏感所以唔夠力,Q只係抱實我,我就不停玩同KISS Q之後玩多陣,
我就同Q講:咁您現在跟我行一個地方,去邊到時候就知
Q:主人,奴收到,之後就著返好件裙,就好滿足咁喂住我身邊行

下回繼續

Q,服從性特強,你玩得賞心悅目

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-1-14 06:14 PM 發表 查看引用來源
Q,服從性特強,你玩得賞心悅目

Q真係奴性好強

引用:
原帖由 kennykenken 於 2016-1-14 08:35 PM 發表 查看引用來源

Q真係奴性好強
奴性強,你的意外收鑊

引用:
原帖由 kennykenken 於 2016-1-14 08:35 PM 發表 查看引用來源

Q真係奴性好強
咁先易調教

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆