上一頁下一頁
發新話題

我廿歲,上了公園阿伯老婆#1,42,48,58,69

收藏  |  訂閱
261  261.0k

樓主當我求你, 唔好寫。

引用:
原帖由 yytong 於 2012-9-24 12:58 PM 發表 查看引用來源
我剛剛廿歲,係一年前,係我身上發生左一件好荒淫既事,係呢件事發生前,我重係一個處男,由細到大我都好怕羞,所以只拍過一次拖,只錫過嘴,連波都只係試過隔?衫渣過下,約一年前小弟失業,日日無事做,就成日落樓 ...
接#1,咁我就上左明伯屋企(呢次係第一次上)原來明伯係住私人樓,入到屋,兩房一廳,望海景,裝修得好靚,個廳地下全部都係雲石,對於係舊式公屋長大既我,呢D屋,真係發夢都想住,明伯(隨便得La細佬,間屋得我同老婆住,兩個仔女都係外國),咁我係廳坐左一陣,就問明伯邊個水龍頭漏水,明伯帶左我入主人房,原來係套房有主人廁,原來係龍頭個膠圈老化,我同明伯講我而家落五金舖買,換過就可以了,明伯(唔駛…我老婆返緊黎,比size我,打電話叫我老婆買就得啦),咁我就坐係房入面張單人梳化度等,係塊大落地玻璃望住晚上既海景真係好正,見明伯係櫃通度羅o野,(?丫,細佬,睇下書先啦,我老婆起碼半個鐘先返到)下…咸書,幾本龍x豹,火x麟,我呆一呆,明伯已經放左本書係茶桌度係咁翻,(嘩,細佬睇下,呢條八婆幾大對奶,睇下,條八婆個樣幾淫),咁我就羅住D書黎睇,唔知點解,個心其實有D唔好意思,宅男既我,睇兩睇條j已經硬o西,逾睇逾硬,忽然聽到有人開大門聲(因無關主人房門),我老婆返la,我即刻放低D咸書係茶桌度,明伯老婆一入屋行左入黎主人房,嘩……

大佬呀寫多D好禾,而家好頂引呀?

有仔女?即係唔慌後生得去邊喇 :smile_42:

少妻:smile_41:

每段都寫咁少 起碼形容埋佢老婆先收筆丫

引用:
原帖由 missinglily 於 2012-9-25 01:11 PM 發表 查看引用來源每段都寫咁少 起碼形容埋佢老婆先收筆丫
佢吾同你咁專業!

引用:
原帖由 yytong 於 2012-9-25 12:49 PM 發表 查看引用來源
接#1,咁我就上左明伯屋企(呢次係第一次上)原來明伯係住私人樓,入到屋,兩房一廳,望海景,裝修得好靚,個廳地下全部都係雲石,對於係舊式公屋長大既我,呢D屋,真係發夢都想住,明伯(隨便得La細佬,間屋得我同老婆住 ...
接#42,明伯佬婆一行入房,嘩…原來明伯老婆好後生下,我諗卅五,六歲度,好有女人味,細細粒,最多五呎一,二,少少肥,佢望一望我,當時因為茶桌上有幾本咸書,我唔好意思到成塊面都紅o西,佢對我輕輕咁笑左一笑,明伯(我老婆阿萍(假名),我叫了一聲(萍…姨),佢又對我笑一笑,明伯(點呀,買左水喉膠圈未呀?)萍姨(熱死人la,等我找衫沖左涼先講la)咁萍姨就去左櫃度羅衫,我望真D,嘩…萍姨細細粒,個對巨奶真係……,佢穿住件緊身T恤,兩個巨奶就好似兩個沙田袖一樣,之前睇咸書已經硬o西既我,而家真係硬上加硬……(3pm多再寫)

只想把真人真事描述得詳細D,請見諒,三時多再出

引用:
原帖由 yytong 於 2012-9-25 01:30 PM 發表 查看引用來源
只想把真人真事描述得詳細D,請見諒,三時多再出

好 , 等你樓主
好有興趣想知之後會點樣發生:smile_o01::smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆