上一頁下一頁
發新話題

跟舊鄰居的曖昧 update係p.1

收藏  |  訂閱
3.0k  261.1k

跟舊鄰居的曖昧 update係p.1

今次呢個經歷真係從未想過,M是我舊鄰居,識他是只有十歲,係上個月我湊女番學是撞番,當日我著住短裙加T-BACK,他是跟著我從天橋樓裝我走光然後叫我的,他問我你是LING姐嗎?我當時應不出是他,後來他跟我說是M我才應得,他弟一包說話就同我講,LING姐你條T-BACK好SEXY啊,連毛毛都露出來,當時我都呆一呆不懂反應,之後行到去一個公園,他捉著我的手摸他的小弟弟,一路摸感覺到不斷變大,估唔到當年既小朋友今日會咁大條,我卻好像引不住咁不斷咁摸,他還大膽地捉我隻手申入他褲內CHOK,真係好大條同好多毛,正當佢想進一步行動時,卻剛好有人經過,令我醒一醒,跟住大家交換了電話就拜拜.
當回家後他就打比我話約我食飯,大家約好時間,到了當日好似著了魔咁,穿了一件似低胸連身裙同上下全真穿,一去到餐廳不單止吸引到他,連果度D男性都不停向我行注目禮,成餐飯佢不斷咁睇住我個胸食,仲整到D餐具
跌左落地,他捐落台底執時我就慢慢分開對腳,他應該睇到我裙下既春光,他後來睇到心神恍惚,唔係跌野就倒瀉茶,食完飯後他在我耳邊說,問我去唔去開房,我當然說不啦,第一次約就開房,同埋始終考慮大家由細識到大既關系,當回到家後,好像有點後悔,個人突然好想要,唯有用支假九頂住先.
當大家約左幾次食飯後,有一晚約消夜,吃飽後佢送我回家,當入到大廈後佢問我可唔可以上去坐,我掙紮左一陣,最後都係說不,但上到樓後佢就拉左我去後樓梯,推我扒埋牆拉高左我條裙,不斷咁係我雙腿間係咁奶,佢當時好發晒狂咁幫我口交,我卻掩住自己把口咁叫,他拉開拉鏈想進入,我卻跟他說唔好,叫佢插入我口中比佢口爆,幫佢含左幾分鐘,他話想射問係咪可以口爆,我冇答他就加快速度,好快就成口都係精液.
待續...................
自從這次跟他口交後,他時常都打電話約我,但我當然唔可以時常應約,有一天有空跟他食午餐,飯後他又如常跟我說,想跟我做愛,我依然說不,拒絕他,他就說:咁可唔可以好似上次咁係後樓梯幫他含,我說同你玩下新野,包
你好快就射,其實出來同他食飯知佢實有要求,我亦有准備,我帶他上到天台一個暗角位,脫下他的褲,首先幫你啜住個頭,慢慢一下一下咁成條吞晒,當他雙眼閉上享受時,我無聲無息咁帶上對lace手襪,跟住再幫他由袋底奶上龜頭,呢刻佢巳經不斷呻吟同好硬,條jj怒現青筋,之後我行去佢後面,隻手由佢雙腳穿去佢前面,帶住對lace手襪幫佢打飛機,一路打佢一路叫我幫佢奶patpat,我話下次你沖左涼先啦,唔知係咪帶手襪chok得佢好high,
chok左幾十下佢就噴到我成隻手襪都係精,射完後佢叫我啜左手指d精,我就照佢說話啜比佢睇,當佢防不勝防下我就咀落佢個咀度,將d精比番佢嘆下.
待續.................

第一個推同支持靚靚

第二個支持左先睇

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-19 10:13 PM 發表 查看引用來源
今次呢個經歷真係從未想過,M是我舊鄰居,識他是只有十歲,係上個月我湊女番學是撞番,當日我著住短裙加T-BACK,他是跟著我從天橋樓裝我走光然後叫我的,他問我你是LING姐嗎?我當時應不出是他,後來他跟我說是M我才應得,他弟 ...
原來係講留同小男孩既經歷:smile_o06:好好睇

希望唔好比人攪事啦

引用:
原帖由 phowong 於 2013-6-19 10:16 PM 發表 查看引用來源
原來係講留同小男孩既經歷:smile_o06:好好睇
其實可以講我上次係酒店露出經過,但應該唔夠呢個吸引

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-19 10:16 PM 發表 查看引用來源
希望唔好比人攪事啦
你個post咁好睇..點會有人搞事..:smile_o13:除非佢心理變態唔鍾意好既野

支持左靚靚先慢慢欣賞post.............:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 phowong 於 2013-6-19 10:18 PM 發表 查看引用來源
你個post咁好睇..點會有人搞事..:smile_o13:除非佢心理變態唔鍾意好既野
其實未打完,不過打到手軟

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-19 10:17 PM 發表 查看引用來源
其實可以講我上次係酒店露出經過,但應該唔夠呢個吸引
可以之後講嫁嘛..同埋你出既..支pen咁細膩.實吸引既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆