上一頁下一頁
發新話題

[巴西] ██ 西幫兄弟 擋我者殺██ 西幫兄弟 滿佈天下 ██討論睇#3 ██

收藏  |  訂閱
5.6k  259.3k

██ 西幫兄弟 擋我者殺██ 西幫兄弟 滿佈天下 ██討論睇#3 ██

5/9布里斯托流浪(0):098: $4005/9南韓(0):098: $400已轉了盤如開波前好低水都可博平半 5/9巴林(0)$200放棄冇咩信心唔想博 等明早SORRY
6/9FC東京(0)$400:098:確定 唔好問我有冇問題可4X6 3X4 2x1 我都買左5/9史雲頓(0)$200   
6/9哥斯達黎加(0)$200唔會出
擺在這裡有緣便睇到如睇到又唔係會員,你便會輸足十天行惡運20天全家會.....SORRY
開波前5分鐘確定

幫會心法 & 幫規
  1.不得人生攻擊 2.不得灌水 3.二五者殺(罰含大王JJ一天) 4. 羸盡馬會 5. EQ要高  6.  要有賭品 7.不得9唔搭8  8.要夠淫濺 9.對幫會要有向心 10. 不得過抵或過面 11.我出料輸左唔好講野只好啞口無言 12.每場波開波前5分鐘確定  13.$200平注盤 $400 訓身盤 $600 狂彈大王JJ盤(是危急才會用)   $400以上訓身盤只輸過一次 14.槍口對外,不得自已人打自已人 或在此拗交, 好似細路哥咁, 影響幫會聲譽 狂彈大王JJ盤15.未入會又要跟買者,最好唔好跟,入了會都要問下其他兄弟點跟

PKBOY只出平手盤 買前請想一想 唔計成績多數是輸

7奈梅亨 $10和$200平手8基寧咸 (0)$4008修安聯(0)$20和$200
8燦美爾(0)$200 8洛達(0)冇出但出了過關SEE#28228摩納哥(0)$600
9FC 橫濱(0)8FC悉尼-0.05我買好少輸羸唔計成績 9飛燕諾(0)$10和$200
9高雲地利(0)$10和$$200信心一般9車路士 0.05輸羸唔計成績  輸半9佐加頓斯哈馬比冇出
9哥列迪巴$600確定
開波前5分鐘確定

附件

西西推波波, 有人口多多
賭波平注多, 此子一鋪過,
輸左就發火, 有冇搞咩錯?
今話別西哥, 有沒有想過
日後想當初, 後悔何其多

我不是什麼高手,賭錢都有高手唔好傻LA,不過我玩波波真是當開飯,我只知道要賭錢首先要學識個 '忍'字,是旦賭就是一條死路,天天賭就會連運氣都冇埋又輸又羸有咩用,當連輸兩注的時候要控制EQ,我再講一次,成個UWANTS 是討論區 唔係貼士區,成個足球版最差就是我,差你都要跟,請你想清楚 男人唔去滾,除非身無銀;男人唔鹹濕,雞竇都執粒

想羸大錢的朋友,我平注盤你可唔玩,一個月約有十場訓身盤,因訓身盤只輸過一次,睇你有冇耐性.羸左唔使多謝輸左唔好講野.

070404/08/2009
00:08
入球大細星期一 4 奧雷布洛 (主) 對 奧基迪 (客)
大 [2.5 球] @ 1.80 $5000

$5,000.00
070704/08/2009
00:50
過關
2X1
讓球
入球大細
星期一 3 哈馬比 (主) 對 希爾星堡 (客)
主 [0/+0.5] @ 1.77
星期一 4 奧雷布洛 (主) 對 奧基迪 (客)
大 [2.5 球] @ 1.80 $1000

$1,000.00

073005/08/2009
01:22
入球大細星期二 1 施華斯堡 (主) 對 安德列治 (客)
大 [2.5 球] @ 1.68 $1000

$1,000.00$1,680.00
073305/08/2009
01:34
過關 入球大細
2X1
星期二 1 施華斯堡 (主) 對 安德列治 (客)
大 [2.5 球] @ 1.68
星期二 2 薩格勒布戴拿模 (主) 對 薩爾斯堡 (客)
細 [2.5 球] @ 1.75 $200

$200.00
073605/08/2009
01:38
過關
3X4
主客和
讓球主客和
讓球主客和
星期二 1 施華斯堡 (主) 對 安德列治 (客)
主 @ 2.42
星期二 2 薩格勒布戴拿模 (主) 對 薩爾斯堡 (客)
客 [+1] @ 2.10
星期二 3 彭拿典奈高斯 (主) 對 布拉格斯巴達 (客)
主 [-1] @ 2.05 $500

$2,000.00$12,383.10
073905/08/2009
01:41
讓球主客和星期二 2 薩格勒布戴拿模 (主) 對 薩爾斯堡 (客)
客 [+1] @ 2.10 $1000

$1,000.00$2,100.00

068303/08/2009
02:56
讓球星期日 34 維多利亞 (主) 對 聖保羅 (客)
客 [0] @ 2.03 $20000

$20,000.00$40,600.00
068603/08/2009
02:57
讓球星期日 34 維多利亞 (主) 對 聖保羅 (客)
客 [0] @ 2.03 $5000

$5,000.00$10,150.00
068903/08/2009
02:58
過關
2X1
讓球
入球大細
星期日 34 維多利亞 (主) 對 聖保羅 (客)
客 [0] @ 2.03
星期日 32 哥連泰斯 (主) 對 艾華爾 (客)
大 [2.5 球] @ 1.75 $1000

$1,000.00
069203/08/2009
03:07
提款(網上投注服務)$37,198.00
派彩 (FO) $79,667.50

:098: :098: YES

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆