上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  471.0k

反高潮良心發現離開搵老婆在瞓到成隻豬的女面前大大力發洩,但偷偷地直播比姨仔睇,引到旅程最後一日征服佢做你二奶

引用:
原帖由 好得好正Yellow 於 2019-2-22 04:48 PM 發表 查看引用來源
反高潮良心發現離開搵老婆在瞓到成隻豬的女面前大大力發洩,但偷偷地直播比姨仔睇,引到旅程最後一日征服佢做你二奶
師兄果然有料 反高潮都比你諗到 扺讚 👍👍👍 參考指數 勁高呢 !!!

其實整個旅程, 係老婆精心安排, 因為老婆想玩3P, 又唔想老公係出面搵人, 所以安排細妹一家親, 所以開頭行程家姐好有默契咁等佢地單獨相處, 同埋處處要老公就個細妹

Sam 哥你謙虛,點會詞窮

引用:
原帖由 LamSix1 於 2019-2-22 05:22 PM 發表 查看引用來源
其實整個旅程, 係老婆精心安排, 因為老婆想玩3P, 又唔想老公係出面搵人, 所以安排細妹一家親, 所以開頭行程家姐好有默契咁等佢地單獨相處, 同埋處處要老公就個細妹 ...
你呢個 idea 簡直一流 真係估你唔到 👏👏👏

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-22 04:22 PM 發表 查看引用來源

呢個劇情我閒時..進修看日本 av 見過 通常一個訓左 一個訓右 入夜後就摷完一個仆一個 側近果個就自慰到頂唔順 就又被仆埋 🤣🤣🤣
大家好可能進修相同果d片,但如果戲情要合理,當然發生嘅機會細d。但如果純粹愛情動作片,就不如直接入主題,領隊,老婆,E仔大雜會。。。

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-22 06:21 PM 發表 查看引用來源

大家好可能進修相同果d片,但如果戲情要合理,當然發生嘅機會細d。但如果純粹愛情動作片,就不如直接入主題,領隊,老婆,E仔大雜會。。。
你既建議即係叫 Sam 哥食韓國獨有既 步隊鍋 亂九咁黎 逐個隊 又不失為一個好意見 👍👍👍

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-22 06:47 PM 發表 查看引用來源

你既建議即係叫 Sam 哥食韓國獨有既 步隊鍋 亂九咁黎 逐個隊 又不失為一個好意見 👍👍👍
哈哈,部隊鍋!好野。。。我知道部隊鍋最重要係果條腸!

森哥地點都選好, 痛快幹一場吧

Pinky遞返過電話比我 : 比返你..你想打比家姐..還是拍片..你自己決定..

Pinky 個咀吐出條如蛇小舌..發出..泄泄..兩聲..左搖右擺條舌..佢正在等待我既決定..

我伸手接過個電話..即時掃左兩下..睇返頭先果幾廿張連環快拍..真係睇都我人都癲呀..竟然比我拍片..實在太撚正啦..
真係摩鬼同天使..係我內心都爭扎..不過都唔駛兩秒鐘..我巳有決定..我渣住部機..開左個拍攝既movie mode..zoom埋Pinky個頭到..如果有十個男人..都遇到呢個決擇..我估十個決定都一樣

我色膽巳壯大左..開始流露出真性情 : 緊係揀拍片啦..大食妹..

Pinky : 衰姐夫..又笑人大食..人家肚餓嘛..你個龜頭好大個..好似士多啤利呀..引到人流哂口水啦..我想食呀..得唔得呀..姐夫

我如君臨天下..皇帝下聖旨咁 : 緊係得啦..想餵比你食..好耐啦..大食妹..我想拍你食我條私家..大雕燒..呀..

Pinky : 咁你渣定定部機喎..唔好手震震呀..我要你拍得我好靚靚架..
Sam : 我緊會..我第日都要慢慢欣賞..

Pinky向住我發出左甜美既笑容..美唇張開..小舌吐出..左右擺動..掃舔龜頭..成顆士多啤利..即時沾滿左Pinky既甜美口水..即時閃閃發光..我一路拍..一路吞口水..

我舒服都發出左..唔唔..既沉重既呼吸..終於到左期待巳久既時刻..佢雙美似玫瑰花花瓣軟軟紅唇夾住我龜頭..我即時感到前所未有既溫溫柔柔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆