馬神超級聯賽盃:終極冠軍:gchanclx

收藏  |  訂閱
25  5.4k

恭喜! 恭喜!
輸俾個冠軍, 條氣都順啲.:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-12-1 02:01 發表

我諗埋d咁煩既數:027: ...梗係我自己幫你地計番晒:041:
但你地都好野,場場買足能保不失其實好難之事,:036:
4位有3位能贏錢:044:  ...我諗住個個都輸:092:
至於幾時有得玩...研究中:023:
快D再玩啦!

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-12-1 08:28 PM 發表

快D再玩啦!
要度過遊戲玩期唔好過個幾月先得,因我多數會外遊,
所以要配合時間,我搞起頭行左去唔係咁好..:027:

恭喜:036: 嬴左同:032: 輸左既網友(包括我自己:086: ),希望快d再有得玩..:023:

原來要貼足晒咁多場是咁困難!:028:
做評馬人果然不簡單

終極冠軍: B.gchanclx(12647.5)←→ F.kuskit(10453.5)
終極季軍: D.luckyownerswkc(10140.5)←→ E.kings3(3214.5)

終極冠軍:gchanclx  100,000分,另有比賽銜頭:馬神超級聯賽盃冠軍
       亞軍:kuskit  50,000分,另有比賽銜頭:馬神超級聯賽盃亞軍
       季軍:luckyownerswkc  25,000分,另有比賽銜頭:馬神超級聯賽盃季軍

殿軍:kings3 10,000分

銜頭已通知版主加,請稍候。
來自/到時間支出收入操作
gchanclx 2007-12-6 12:37 AM積分 100000 積分轉出
kuskit 2007-12-6 12:37 AM積分 50000 積分轉出
luckyownerswkc 2007-12-6 12:36 AM積分 25000 積分轉出
kings3 2007-12-6 12:35 AM積分 10000 積分轉出

前往最後回覆