上一頁下一頁
發新話題

XP 加入ReadyBoost 優化加速終極策略 EBoostr 多國語言版

收藏  |  訂閱
471  122.4k

引用:
原帖由 djstephen 於 2008-1-5 12:20 PM 發表

安裝程式後請不要立即關機 , 按 Ctrl + Alt + Delete 打開工作管理員 , 1. 選取 EBstrSvc.exe 後 2.按結束處理程序「圖一」, 再將 crack 資料夾內所有檔案 (不是整個資料夾 , 只是裏面的檔案 !)覆制到 Pr ...
感謝大大回覆~有照著大大的步驟下去安裝~
用的也是大大提供的檔案~
裝了數次也是一樣"示範版本".......
真的不知道問題出在那= =

有冇毒

引用:
原帖由 jaro320 於 2008-1-5 07:03 PM 發表

我都係咁,點解copy左crack入邊3個檔案到Program Files>eBooster 資料夾都仲係示範版?
而且個隨機讀取速度係130KB/s低速警告?關唔關usb1.1事?

HARD DISK都得
不過要有2個hard disk:029:

唔得@@

附件

:029: 感謝:029:

引用:
原帖由 追星≠趕月 於 2008-1-5 06:39 PM 發表
點解唔多覺有快到ge?

仲有 你比個個網個d野係唔係免裝?
唔係免裝  !

引用:
原帖由 三分膠 於 2008-1-5 11:23 PM 發表
唔得@@
要用USB 手指 2.0 , 用硬碟會無效 , 因為硬碟同你本身電腦上的硬碟速度一樣  , 所以對系統加速無幫助 , 試下按重新開始快取或馬上建立快取檔案 .  

附件

引用:
原帖由jaro320 ignizZ 於 2008-1-5 發表

我都係咁,點解copy左crack入邊3個檔案到Program Files>eBooster 資料夾都仲係示範版?
而且個隨機讀取速度係130KB/s低速警告?關唔關usb1.1事?
之前幫幾個朋友裝左都係一剔過 , 再唔得圍有試下在開機時按 F8 , 入安全模式再將 Crack 資料夾內的檔案Copy 多一次到 Program Files 的 eBooster 資料夾內 ,令外有朋友試過用記憶卡會出現低速警告 , 據官方網站發佈 USB 規格為 2.0 .

想問下如果之後如果想用隻手指係咪一樣冇問題照平時咁樣用就得架la?
洗唔洗做其他野??
感謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆