上一頁下一頁
發新話題

[吹水] Wii遊戲吹水區

收藏  |  訂閱
510  159.6k

今日想拎部wii 去改機
去到沙田大家公認係白店既恆星..
我一入到去見到部Wii 開左...我就心諗應該有機改掛
之後我問佢改機幾多錢..... 佢同我講...我地冇改機架喎
之後就同到佢拎左粒WiiKEY 焊緊落部Wii 度
我再問佢...你焊緊粒WillKEY 落去Wii 度~唔係改機,唔通燒緊野食
之後佢抬頭好用兇既眼神望住我...咁我當然bee 返佢~
之後對視左10秒佢同我講話冇貨
咁我就走去龍城買漫畫~返到黎又見佢改緊另一部,仲有幾部疊住 (應該係等住改),..我心諗真係冇貨嗎?
不過我見佢d soldering 技術真係一般,大大粒,又唔用吸

所以我決定係UWANTS 一齊order 買仲好:028:

有d game dl 左係 .wii 唔係 .iso, 請問有冇人識點燒

引用:
原帖由 l1i2w3a4i5 於 2007-3-10 02:31 AM 發表
bele兄,我今日先出wii,已改機(wiikey),我剛剛燒左sports同日版cooking mama,隻sports玩到,但隻cooking mama load完出左個黑色畫面同日文字,我想問係點解?thanks!
如果你有留意我既回帖,我好早己講唔好咁早改機,不過好多人都當我發o翕風:035: ,你問我典解,有好多種可能,wiikey係咪堅?燒碟係咪出問題?來源檔案有無問題?暫時諗到咁多,有無人補充?:027:

引用:
原帖由 yckong 於 2007-3-10 07:23 AM 發表
今日想拎部wii 去改機
去到沙田大家公認係白店既恆星..
我一入到去見到部Wii 開左...我就心諗應該有機改掛
之後我問佢改機幾多錢..... 佢同我講...我地冇改機架喎
之後就同到佢拎左粒WiiKEY 焊緊落部Wii 度 ...
你自己串人先關人咩事喎? 人地有權唔做你生意

引用:
原帖由 ee_ee_ee 於 2007-3-10 08:13 AM 發表
有d game dl 左係 .wii 唔係 .iso, 請問有冇人識點燒
.wii file size係咪4.41GB?係就請看

http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 bele 於 2007-3-9 10:26 PM 發表
身為該版版主都唔知典解,你真係食濕米:032:
因為版主做得差:071:

引用:
原帖由 hk_teer 於 2007-3-10 10:41 AM 發表

因為版主做得差:071:
佢成日假公濟私,都唔明典解admin唔炒佢:046:

:071:

TV 區 都要摺啦:043:

bele 要做VIP了:029:

幾好,咁我可以多D時間打機 ,成人特區果度好似唔夠人,果度應該無乜野做:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆