上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
305  78.3k

回覆 #129 ova0724 的帖子

你係埋話個開始咁樣???

thx:131:

引用:
原帖由 DJ魔教皇 於 2007-11-7 10:40 AM 發表
你係埋話個開始咁樣???

呀.....:032:
係喎...我唔記得我 click 左令一個..
thank you :027:

sorry 信天兄..
做野做到...傻傻地 :032:
sor...

不過...右 click , 太透都係 :027:

引用:
原帖由 ova0724 於 2007-11-7 20:28 發表

呀.....:032:
係喎...我唔記得我 click 左令一個..
thank you :027:

sorry 信天兄..
做野做到...傻傻地 :032:
sor...

不過...右 click , 太透都係 :027:
但照計都唔應該咁透!似乎你個主題有問題!
你係選用「已修改微軟正黑體版」定係另外「Uhi'Vista」內個主題?會唔會你未裝微軟正黑體字型?

le 個主題..係用反 wb 內果個 :027:

微軟正黑體字型....
我冇裝過 :030:

回覆 #135 ova0724 的帖子

試試click下呢度再按Apply changes!

附件

引用:
原帖由 信天 於 2007-11-6 04:52 PM 發表
介紹一個我覺得幾完美嘅模擬Vista主題,佢最大優點就係我覺得冇乜缺點!
可以選大圖示(48x48)或小圖示(32x32)唔怕錯位!
重可以換邊框顏色~~

http://space.188channel.com/batch.download.php?aid=689414
...
用完D字好大粒

引用:
原帖由 brian_1224 於 2007-11-8 09:23 發表

用完D字好大粒
其實你可以調校字體大小,或者改用未修改個主題~~

附件

引用:
原帖由 信天 於 2007-11-8 12:13 AM 發表
試試click下呢度再按Apply changes!
le 個我有試, V風格 :023:

謝了

先看看吧

不過好像不容易使用的說

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆