上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
305  78.3k

引用:
原帖由 man_@ 於 2007-12-15 20:11 發表
安裝完之後,係咪會桌面和開始個到D字會微軟正黑體呀
你要用WindowBlinds字型修改器將你用緊個主題改晒做微軟正黑體至得,
否則就要每次開機都要人手改一次~~

回覆 #171 信天 的帖子

可否教我點用WindowBlinds字型修改器嗎.. 我唔係咁識

引用:
原帖由 man_@ 於 2007-12-15 20:43 發表
可否教我點用WindowBlinds字型修改器嗎.. 我唔係咁識
可以唔駛用個微軟正黑體.reg,因為我發覺佢好似有少少副作用!

WindowBlinds字型修改器用法其實好簡單!
1.你在左手邊揀選你用緊個主題,雙click佢就載入,
2.在「打開的文件」雙click正在使用的主題,
3.在「字體」下面雙click「Font1」,再去右面選「微軟正黑體」,大小可按照自己喜好決定!
之後按「全部修改」,最後按儲存就完成!

回覆 #174 RKwingo 的帖子

若係英文Windows問題,可以將個壓縮檔名改做英文或數字再解壓試下!

回覆 #173 信天 的帖子

信天哥,謝謝你

好彩睇到 :023:
      有新版更新 :036:
信天兄您真係快過人 :041:

多謝分享

附件

有這程式,win用起來就更加方便、美覌!謝謝分享!

我安裝左6.01版之後  安裝繁體中文    點解仲係英文ge

引用:
原帖由 DJ魔教皇 於 2007-12-19 12:46 發表
我安裝左6.01版之後  安裝繁體中文    點解仲係英文ge
呢度有冇繁體中文揀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆