上一頁下一頁
發新話題

[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

收藏  |  訂閱
772  51.7k

引用:
原帖由 伊織 於 2006-6-10 10:27 AM 發表

第3個指令係走果個定係用最少 mp果個 ?
地下柯屎算失誤
走走下去打人,有時會擋,擋三次有機會學到招

引用:
原帖由 N01 於 2006-6-10 10:31 AM 發表

走走下去打人,有時會擋,擋三次有機會學到招
老兄咁果招連消帶打又點學 ?
我打極佢都唔出   有時好彩打7/8隻先出一次不過又學唔到

玩到有d悶la.....隻野又唔勁.... 又無得入人....
係呢腦麼果到係邊ga?/
同埋呢係邊到有腐肉ar??之前打書左比人攞左/...
做唔到雪人果個...
仲有咩misson 我係未做ga 呢?? 比d idea 我丫
同埋點可以升高d繁榮ar?

引用:
原帖由 AirWick219 於 2006-6-10 11:51 AM 發表
玩到有d悶la.....隻野又唔勁.... 又無得入人....
係呢腦麼果到係邊ga?/
同埋呢係邊到有腐肉ar??之前打書左比人攞左/...
做唔到雪人果個...
仲有咩misson 我係未做ga 呢?? 比d idea 我丫
同埋點可以升高 ...
你隻野咩能力呀講黎聽聽
你升唔到完全體 ?
腐肉有3個方法拿  第一次係地下拾
第2係去古代靜境果度有個售票機隨機抽   不過好易中
第3係同毛人獸換   雪人剛剛入完
有大把你一定未做   不如你講下你想做咩仲好 睇下我知唔知

thank you¬

回復 #154 伊織 的帖子

我e+隻野係"比"梯 ....sorry 唔識打.... 我想熊仔.做玩具街果個任務
... but 好似好難咁...
岩岩打完炮彈x 佢仲世@@�......去釣海又釣唔到........搵豆豆 同鋼鐵豆豆又搵唔到.....
大致上好多都做左...... 有d  如果果個網無講咁我就未做..... 同埋呢"比多 x"   果個訓練場係邊ga??
同埋我可能有好多都未做....角龍x就幫唔到佢搵$3xxx ...腦魔就搵唔到佢個地方....c子同唔空又未夠繁榮度到...
唔知ar....可能我好多都未做...

引用:
原帖由 AirWick219 於 2006-6-10 04:14 PM 發表
我e+隻野係"比"梯 ....sorry 唔識打.... 我想熊仔.做玩具街果個任務
... but 好似好難咁...
岩岩打完炮彈x 佢仲世@@?.....去釣海又釣唔到........搵豆豆 同鋼鐵豆豆又搵唔到.....
大致上n多都做左 ...
個網全部都有講架~
你帶隻鼻涕獸去玩具城有一間屋有套熊仔獸ge衫~
行埋去講野隻鼻涕獸就會進化熊仔架啦~
豆豆同鋼鐵豆豆係遇99次先得3次見到架乍~比d耐性啦~
要去搵比多獸就要去龍眼湖到吊海龍獸~
吊完佢同佢做朋友咁就可以過河搵比多獸同古加獸~
個網全部有晒架~自己又唔睇~
http://hk.geocities.com/herman_dmw1_b/dmw02.htm

http--hk.geocities.com-herman_dmw1_b-dmw02.html

如果我想打街邊野升能力值
打d好 (由成長期開始)

引用:
原帖由 yeahsojesus 於 2006-6-11 01:17 AM 發表
如果我想打街邊野升能力值
打d好 (由成長期開始)
如果你 d招勁去打青停升得最快   可以打到300幾(要一次打3隻)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆