上一頁下一頁
發新話題

[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

收藏  |  訂閱
772  51.7k

我想問有無人收左忍者豆豆呀!?!?
我以前..唔知點解遇過佢........= =
但係其實要d咩條件先可以遇到佢呀!?

點樣先可以增加體重嫁??
(我發覺隻野唔知點解大左就輕左!!)

引用:
原帖由 Y1N 於 2006-7-19 12:34 PM 發表
想問下...點解人地d暴龍獸 9 years old已經
5xxxhp 4xxx mp
4xx-5xx 攻防智速

我d怪9years pld先得果
3xxxhp 2xxxmp
2xx攻防智速

點解人地升咁快><
之前隻完全體d power好高..
下隻既幼年期都會高過平時
再加埋妖精獸既訓練記錄.....再食埋d 加強訓練效能既食物
再去d 練得多d 既地方.......咁就好easy去完全體..

引用:
原帖由 leung_1116 於 2006-7-19 11:00 PM 發表
我想問有無人收左忍者豆豆呀!?!?
我以前..唔知點解遇過佢........= =
但係其實要d咩條件先可以遇到佢呀!?
地下室開放後..,(毛人or工業之城地下水果隻怪物 加入左後就有)
地下室位於賣道具的入面...(角龍....巴達...比X....妖精.....果到)

引用:
原帖由 heihei1708 於 2006-7-20 12:19 AM 發表
點樣先可以增加體重嫁??
(我發覺隻野唔知點解大左就輕左!!)
食野..........有1件food係加10g

引用:
原帖由 RaY-LuNG 於 2006-7-20 10:08 AM 發表

之前隻完全體d power好高..
下隻既幼年期都會高過平時
再加埋妖精獸既訓練記錄.....再食埋d 加強訓練效能既食物
再去d 練得多d 既地方.......咁就好easy去完全體..
咁我想問下

好似有個方法令開始之街左邊果個訓練地方變晒改..

咁要古力同比多加入..

咁我想問下佢地係邊..點令佢地加入= =

thanks brother

想問下釣海龍獸要用邊隻食物?

我記得好似得一隻..

引用:
原帖由 Y1N 於 2006-7-20 12:41 PM 發表
想問下釣海龍獸要用邊隻食物?

我記得好似得一隻..
去釣海龍....佢會帶你去...
比極大肉

我用肉都釣到!~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆