上一頁下一頁
發新話題

[J-League] 跟左我買 細/雙/球 請入嚟 (無跟勿入)

收藏  |  訂閱
100  3.2k

引用:
原帖由 ineschiu 於 2006-10-22 16:22 發表
2176 22-OCT-2006
13:55   總入球 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
2 球 @ 4.10 $10

$10.00   
2177 22-OCT-2006
13:55   入球大細 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
細  @ 2.40 $10
...
Hi Can help me how to captuer ? pls

唔緊要啦....邊有得話次次都中

2203        22-OCT-2006
13:44                 入球大細        星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
細 [2.5 球] @ 2.40 $100

2204        22-OCT-2006
13:44               入球單雙        星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
雙 @ 1.85 $100

有跟買的^^"

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-10-22 04:26 PM 發表
吾通重做,我2十幾年前响已經睇過,又番做?
呀野人板主,你有冇病呀.
人地標題都話明(無跟勿入) ,你唔係唔懂呀!
冇乜野唔該行埋一邊la..

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-10-22 05:39 PM 發表

我有跟買架..

再追, 唔中會點丫... 回水定失踪架.... 咁實牙實齒既

0401 22-OCT-2006
13:45   入球大細 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
細{2.5} @ 2.40 $100

$100.00

日本職業聯賽J1
[7008]vs[7007]
大阪櫻花 VS. 廣島三箭   
4:2 小 3 @ 0.840 100 -99.25
23:44:29 足球讓球
OU461238912 日本職業聯賽J1
[7008]vs[7007]
大阪櫻花 0 / 0.5 廣島三箭   
4:2 廣島三箭 @ 0.880 100 -99.25
23:44:17 足球讓球
OU461238849 日本職業聯賽J1
[7003]vs[7004]
大阪飛腳 1 FC 東京   
2:3 FC 東京 @ 0.890 100 89.75
01:55:48 足球單雙
DT14991976 日本職業聯賽J1
大阪櫻花 VS. 廣島三箭
4:2 雙 @ 1.920 100 92.75
    5 500 -115.25

雖然loss左,但依然support.
做人唔可以輸打win要咁冇品!
更何況iy_wong兄無私既分享值得我地敬佩!
100% support!!
期望iy_wong兄繼續帶領我地win錢,繼續狙擊馬會!!有錢齊齊win!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆