上一頁下一頁
發新話題

[J-League] 跟左我買 細/雙/球 請入嚟 (無跟勿入)

收藏  |  訂閱
100  3.2k

時間: 22-10-2006 18:21

1647 22-OCT-2006
13:54   過關
2X1
入球大細
讓球主客和
星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
細 [2.5 球] @ 2.40
星期日 2 FC東京 (主) 對 大阪飛腳 (客)
客 [-1] @ 2.20 $500

$500.00   
1650 22-OCT-2006
13:56   入球大細 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
細 [2.5 球] @ 2.40 $200

$200.00   
1651 22-OCT-2006
13:56   總入球 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
2 球 @ 4.10 $100

$100.00   
1654 22-OCT-2006
13:59   入球大細 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
細 [2.5 球] @ 2.40 $800

$800.00   

儲存   列印   關閉  
只會列印截至本頁所顯示的交易紀錄。如尚有後頁,且須將全部紀錄列印出來,
則請點按「下一頁」,直至畫面顯示最後一頁,方始點按「列印」。  
只會儲存截至本頁所顯示的交易紀錄。如尚有後頁,且須將全部紀錄儲存下來,
則請點按「下一頁」,直至畫面顯示最後一頁,方始點按「儲存」。

就係咁樣...

足球 : 賽事歷史資料 (2006-10-22 星期日)  
下注時間 參考編號 類型 內容 投注 結果 有效金額
01:57:31 波膽 日本職業足球聯賽
大阪櫻花 VS 廣島三箭
2:0 @  10 100.00 -100.00 100.00
01:57:06  波膽 日本職業足球聯賽
1:1 @  8.5 100.00 -100.00 100.00
01:54:35  大小 日本職業足球聯賽
3 小盤 @  0.870 250.00 -250.00 250.00
合計:  3 450.00 -450.00 450.00

請比我回本../.\..唔該

0488 22-OCT-2006
13:55   總入球 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
2 球 @ 4.10 $50

$50.00

0491 22-OCT-2006
13:56   入球大細 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
細 [2.5 球] @ 2.40 $30

$30.00   
0494 22-OCT-2006
13:57   入球單雙 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
雙 @ 1.85 $20

$20.00 $37.00

跟曬!!!

我電話投注ja,無紀錄
買左個細500,可以pm我嗎

路過...笑下 :014:

thx.....waiting for your pm ar!!!

0820 22-OCT-2006
13:55   總入球 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
2 球 @ 4.10 $50

$50.00

3424 22-OCT-2006
12:48   入球大細過關
2X1 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
大 [2.5 球] @ 1.50
星期日 2 FC東京 (主) 對 大阪飛腳 (客)
細 [3.5 球] @ 2.00 $50

$50.00   
3427 22-OCT-2006
13:55   入球大細 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
細 [2.5 球] @ 2.40 $200

$200.00   
3430 22-OCT-2006
13:56   總入球 星期日 1 大阪櫻花 (主) 對 廣島三箭 (客)
2 球 @ 4.10 $200

$200.00

WIsh to hear from you soon ^_^

我無跟你買
但我想你比料我
因為我係支持你既
你可以睇返我支持你d post

我都買左細不過電話投注無紀錄sor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆