上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 删除

收藏  |  訂閱
116  40.4k

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-6-13 06:08 PM 發表 查看引用來源

支持继续
正如之前所提及,由於唔想俾酒店嘅職員見到我哋每次出入都太多人嘅緣固,所以每次我哋出入酒店都會分開時間,以免被酒店職員發現。本來初初傾好係我同老婆行先,但因為我有食煙嘅習慣《而又有次喺陰差陽錯下發現原來我個E仔都有哩方面嘅喜好,但又唔想俾屋企人知》我為咗可以有人陪我一齊食,所以就向老婆提議不如佢同舅仔跟外母一家人搭酒店車出入去附近嘅BTS站等,我同E仔就自己出門口行先。起初,佢都唔Agree,而E仔為免被家人發現佢有食煙嘅習慣,所以唯有接受老婆嘅提議,我哋兩公婆行先,直到有一次突發事件後,才因為咁樣而改變咗之後旅程嘅出入酒店時都係我同E仔先行或殿後,亦因為咁就造就咗我同E仔日後嘅事。

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2019-6-14 09:32 AM 發表 查看引用來源

正如之前所提及,由於唔想俾酒店嘅職員見到我哋每次出入都太多人嘅緣固,所以每次我哋出入酒店都會分開時間,以免被酒店職員發現。本來初初傾好係我同老婆行先,但因為我有食煙嘅習慣《而又有次喺陰差陽錯下發現原來我個E仔都有哩方面嘅喜好,但又唔想俾屋企人知》我為咗可以有人陪我一齊食,所以就向老婆提議不如佢同舅仔跟外母一家人搭酒店車出入去附近嘅BTS站等,我同E仔就自己出門口行先。起初,佢都唔Agree,而 ...
期待!等update!👍🏼

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2019-6-14 09:32 AM 發表 查看引用來源

正如之前所提及,由於唔想俾酒店嘅職員見到我哋每次出入都太多人嘅緣固,所以每次我哋出入酒店都會分開時間,以免被酒店職員發現。本來初初傾好係我同老婆行先,但因為我有食煙嘅習慣《而又有次喺陰差陽錯下發現原來我個E仔都有哩方面嘅喜好,但又唔想俾屋企人知》我為咗可以有人陪我一齊食,所以就向老婆提議不如佢同舅仔跟外母一家人搭酒店車出入去附近嘅BTS站等,我同E仔就自己出門口行先。起初,佢都唔Agree,而 ...
繼續支持

應該下一集戲肉

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-6-14 10:43 PM 發表 查看引用來源
應該下一集戲肉
比師兄騎劫咗你個post 哈哈
不過都希望你快啲食到你姨仔

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2019-6-14 11:26 PM 發表 查看引用來源

比師兄騎劫咗你個post 哈哈
不過都希望你快啲食到你姨仔
我唔想騎劫師兄嘅原Post,所以已開了新Post,
(若大家不介意,可看以下新Post)但先聲明,開頭會比較悶,但比較詳細描述。
希望師兄繼續Update你與姨仔的邂逅.在一次家庭旅行上,我有計劃地上了我的小姨仔

推 請樓主快update

等緊您update 按摩後情況😊謝謝

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-6-14 10:43 PM 發表 查看引用來源
應該下一集戲肉
哈哈,咁你自己台戲又點呀?會唔會你咁急進,已經令你個姨仔反感了?

。。。。。。。。。。。。。。。
。。。。。。。。。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆