上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
208  159.2k

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-16 12:37 AM 發表 查看引用來源

等多陣啦 呢排出好多夜街 又要緊聖誕 好多飯局 又要去旅行 ... 䀆量啦
中意尼邊多過金毛🤣🤣

阿Yan走埋阿Bob耳仔度..扮哂含住啖野咁講. : 爽..唔..爽呀
跟住抽走左塞住阿Bob口既under..
阿Bob連透返幾啖大氣, 急不及待咁答 : 阿Yan你..啜得我條蕉..好撚正呀..我爆射..爽到爆炸呀..
阿Yan打眼息示意細細粒行埋黎
Yan :你爆你精呀..呀..我成口都係呀..好想同你分甘同味呀
Bob : 乜話..講笑下話..

細細粒好快咁挨個頭落去..把咀仔含住啖精就咀落去..阿Bob本來勁抗拒..話哂呢d野..諗起都唔開月胃..不過..阿Yan用咀送埋黎..雖然難以接受到喎..但竟然半推半就..半夾硬黎被餵到..成口都係..

阿Yan係側近拎左細細粒部..手機拍攝..呢d精華片段..留待細細粒..冇乜餐開時可以食自己..真係夠哂老友鬼鬼
阿Yan又輕拍細細粒膊頭..再用手指住阿Bob條狗撚..示意佢係時候..坐棍..
細細粒用咀送哂d精比阿Bob, 就輕輕咁坐直身..阿Bob想吐返d精出來..但聽到主人..吩咐後..就冇吐出..
阿Yan用手大力咁拍打阿Bob條核凸狗撚 : 衰狗..如果你聽話主人話..吞哂..主人就坐落你度..好唔好.
阿Bob都未想好, 突然有隻手按住佢鼻, 再按住佢口,跟住,佢透唔到氣咁就把自己果d野吞哂..想嘔咁制..

跟住,突然間又有隻手, 把自己條大撚握住,龜頭好快咁feel到被個濕暖勁窄既洞口包住,等左成日..好想抽插阿Yan塊靚西..夢想成真..把頭先既吞野屈辱忘掉哂..隨之而來, 係往上屌屌屌..迎合著阿Yan塊西既Un Un Un
細細粒咬哂下唇..一副勁冧樣..阿Yan係側近..扮哂high咁代..細細粒叫床..

Yan : 呀..呀..你好勁呀..Bob..大力d啦..我就比你插爆啦..好..呀..
Bob : 你塊西..好正呀..好緊呀..一定好耐冇比男人扑過拉..等我..今晚盡情咁餵飽你..呀..

細細粒騎住阿Bob..High到開心流眼淚..阿Yan扮叫床..一路係側面幫佢地拍騎騎短片..以供細細粒日後返睇回味..
唔知係唔係屌得太過激烈..搞到阿Bob滿頭大汗, 加上佢左郁右郁, 摭住佢個眼罩..竟然有些少移位了..
阿Bob當然唔會放過呢個偷睇既大好機會, 眼向光線下望, 唔看由自看..一看下..見到自己插緊個大肥婆..重要係好撚樣衰既..簡直唔係好相信..心諗..幻覺黎既姐..再閉一閉眼再看..畫面仍然一樣..眼再望右些少..見到阿Yan用部手機拍緊片..

Bob : 你地..做乜撚呀...肥婆..起身呀..搞撚錯呀...喂...咪撚拍片呀..
阿Yan見阿Bob大叫, 知佢偷睇到, 即時用返條under塞入阿Bob個口..
Yan : 點呀..Bob哥..爽爆啦..he he
既然穿哂煲了..細細粒唔需就住就住..可以盡情咁玩 : Bob哥..你好勁呀..呀..呀..呀..我比你屌到就黎高潮啦..我食左藥..比你中出好唔好呀..

阿Bob係咁搖頭..唔..唔..聲..臉上一片驚慌..細細粒卻異常興奮..坐騎越快..阿Bob死忍難忍..條撚受到不停咁摩擦..也忍唔住..中出左個肥婆..雙眼竟然忍唔住滲出..左幾滴眼淚

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-17 11:26 PM 發表 查看引用來源
阿Yan走埋阿Bob耳仔度..扮哂含住啖野咁講. : 爽..唔..爽呀
阿Bob連透返幾啖大氣, 急不及待咁答 : 阿Yan你..啜得我條蕉..好撚正呀..我爆射..爽到爆炸呀..
Yan :你爆你精呀..呀..我成口都係呀..好想同你分甘同味呀

細細粒好快咁挨個頭落去.. ...
一直就諗住肥 Bin個樣,好好笑!

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-17 23:26 發表 查看引用來源

好想知道點收科

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-17 23:26 發表 查看引用來源

Good job:smile_o01:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-17 11:26 PM 發表 查看引用來源

玩到咁激😛😛 之後會唔會滅口🤣🤣

引用:
原帖由 eJ615 於 2018-12-18 11:05 AM 發表 查看引用來源

一直就諗住肥 Bin個樣,好好笑!
好好笑,笑屎人咩

引用:
原帖由 casperchan 於 2018-12-18 05:27 PM 發表 查看引用來源

好好笑,笑屎人咩
唔好笑九阿Bob啦...巳經比條細細粒既肥婆坐爆棍...好撚慘痛既回憶黎架...

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-18 10:23 PM 發表 查看引用來源

唔好笑九阿Bob啦...巳經比條細細粒既肥婆坐爆棍...好撚慘痛既回憶黎架...
阿bob最後會唔會只有得屌肥西🤣🤣

這個未uddate,又開一戰線

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆