上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
208  159.2k

阿Bob望住阿Bob個淫西樣

好奇待故事的後續發展,樓主加油呀

阿Yan又大力咁chop條狗帶 : 衰狗..重唔快d幫我拎紙巾抺左你d核凸野..攪到我成腳都係..咦..你d狗精爆多..又爆核凸..咁腥架..
阿Bob爽到震...對自己條狗撚射到阿Yan成腳都係..絕對巳經大滿足..自己亦不知不覺..被阿Yan用色慾咁馴獸下..一副狗奴性亦不知不覺地發展左出來..亦不自知 : 係既 我聽哂你話 阿Bob竟然係用爬既狀況咁去到床頭几去拎左好多紙巾好細心咁幫阿Yan抺. Bob : 抺完啦..主人
Yan : 呀..真聽話..你隻衰狗..馴左你咁耐....終於識叫主人..估唔到悟性咁高..
阿Bob自己都解釋唔到自己竟然說左句主人..好似撞邪咁..
Yan:走去床頭几到拎左阿Bob包煙..好熟手咁拎左一枝點埋..吞吐左一啖吹落阿Bob度
阿Yan兩根手枝夾住枝煙..煙屁股沾滿左阿Yan既鮮紅唇印..阿Yan伸去比阿Bob 吸左兩三啖
阿Yan : 你聽哂主人話..主人一陣再同你玩..包你今晚一世難忘..he he

亞Yan好放wo👍👍

放D好呀...咁先可以玩多D花式 

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-5 11:09 發表 查看引用來源
放D好呀...咁先可以玩多D花式  
玩玩下走咗去唔方唔難忘啦

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-12-5 06:14 PM 發表 查看引用來源

玩玩下走咗去唔方唔難忘啦
你估野都幾準 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-5 21:05 發表 查看引用來源

你估野都幾準 🤣🤣🤣
咦??無心爆雷喎

Bob對賤狗眼狂啤住阿Yan白色緊身tee對大奶 : 真係玩得好high ar 以前我都係主動多 重有乜野玩令我一世難忘架 我想快d玩呀 會唔會黎緊係乳爆..
阿Bob剩係諗下..再裝下阿Yan條乳溝..條狗撚巳經係阿Yan既眉目下..又死狗彈..起來..暗自豪..自己今日狀態大勇...回氣迅速..真係有排玩呀
阿Yan 見到阿Bob副衰狗得得戚戚咁款, 用隻白滑右手連環快拍打左狗撚頭二三下
隔Bob條狗撚被又軟又滑既Yan手掌摑下..竟無半點羞恥之心..還被越打越大賞頭..越扯越大..龜頭越見兇猛..好似好想發惡..咁款
Yan : 唔..衰狗..乜你諗你咁膚淺架..乳爆..呢d你一定試過啦..咁唔好玩既..唔..
阿Yan望一望床頭几, 之前摷出來既眼罩同尼龍繩, 竟然忍俊不禁咁地笑了出來

阿Yan都好重口味,後生女都咁識玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆