上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 删除

收藏  |  訂閱
116  40.3k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2019-6-12 08:25 AM 發表 查看引用來源

因為嗰次其實係同埋老婆及佢屋企啲親戚一家人去嘅,所以係住宿方面就要租住啲Apartment 式嘅酒店,而佢哋又唔想話浪費太多銭喺住宿方面,所以就提議租一間可供六人住嘅Apartment 就算,不過因為其實共有十人一齊去旅行,大部分都係比較年長或小朋友,而比較後生小小就只有我,老婆,E仔及舅仔,所以就造就咗哩個機會俾我去食E仔啦 ...

引用:
原帖由 cherryreport 於 2019-6-12 01:48 PM 發表 查看引用來源

咁其實你姨仔本身都想?
我覺得佢初時係唔會,但隨住嗰幾日有啲Special事發生咗,所以先可以享受到佢

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-6-12 04:14 PM 發表 查看引用來源

詳細情況比較長同複習,Would you mind that?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2019-6-12 09:53 PM 發表 查看引用來源

詳細情況比較長同複習,Would you mind that?
I don't mind,盡快,好渴望期待

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2019-6-12 09:53 PM 發表 查看引用來源

我都想聽,曾經差啲食咗ex姐姐

。。。。

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-6-12 10:16 PM 發表 查看引用來源

I don't mind,盡快,好渴望期待
因為我哋今次所訂嘅酒店式Apartment 比較新同近市中心,但亦比較Check得較嚴密,因為佢哋要慳錢(喺住宿方面)所以我哋只係Book咗間6人房,咁喺Check In時就只有我,老婆,同埋E仔先行去攞房,舅仔同外母一行人就喺酒店附近嘅Shopping Mall裏面嘅Food Court等,等我哋3人先行攞房再之後分批安排佢哋上房冇咁張揚,亦因為咁所以造就咗往後好多同E仔單獨相處嘅小小時間同機會

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2019-6-13 12:55 AM 發表 查看引用來源
上一次提到小e 泰仔按摩師,最後泰仔依然未能成功,最後我在廁所出來直接舌吻小e,她不大願意但這個是我的策略。
小e;嗯。。。唔可以。。。嗯。。。。
後來泰仔泰妹四手夾攻小e,速度般除了e仔內褲。用工具電動小e妹妹。房間裡面叫的離譜,泰妹後來幫我含口爆解決,小e最後高潮而且潮吹,我第一次看好女人噴水的感覺。
但,我依然失望,小e依然沒有給 我插
而且經過這次小e好似好避開我

唔知點搞下 ...
離開按摩店之後,e仔同你嘅關係有冇轉差咗,至緊要佢有冇同你老婆提及此事嘅細節?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2019-6-13 08:15 AM 發表 查看引用來源

因為我哋今次所訂嘅酒店式Apartment 比較新同近市中心,但亦比較Check得較嚴密,因為佢哋要慳錢(喺住宿方面)所以我哋只係Book咗間6人房,咁喺Check In時就只有我,老婆,同埋E仔先行去攞房,舅仔同外母一行人就喺酒店附近嘅Shopping Mall裏面嘅Food Court等,等我哋3人先行攞房再之後分批安排佢哋上房冇咁張揚,亦因為咁所以造就咗往後好多同E仔單獨相處嘅小小時間同 ...
之後點發生架 ching 不如另外開post

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2019-6-13 11:31 AM 發表 查看引用來源

之後點發生架 ching 不如另外開post
支持继续

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆