3P節奏

收藏  |  訂閱
14  1.1k

3P節奏

最近玩多左3人行,
之前都無甘覺,
最近先發現,
當我咀含住一條
而下面又另一條郁緊
我會忍唔住停左含
或者係呻吟
一條比人推到含唔實
以住用手chok住比人插
而家個對手係不斷塞入来
到大家交换位置時都係甘,
好多時真係勁咳
有冇人教路?

雖然我未試過,亦都未調校到老婆接受到,我覺得如果係兩男一女,要玩得開心,應該係要其中一個男係個女嘅現任男友或者老公,另一個男嘅係要係個女嘅前度,但兩個男如果係friend底就會好啲,如果唔係我覺得都係會有尷尬。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-5-20 07:35 AM 發表 查看引用來源
雖然我未試過,亦都未調校到老婆接受到,我覺得如果係兩男一女,要玩得開心,應該係要其中一個男係個女嘅現任男友或者老公,另一個男嘅係要係個女嘅前度,但兩個男如果係friend底就會好啲,如果唔係我覺得都係會有尷尬。 ...
得唔得呀... 即係現任同前度要係friend底?

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-5-19 02:22 AM 發表 查看引用來源
最近玩多左3人行,
之前都無甘覺,
最近先發現,
當我咀含住一條
而下面又另一條郁緊
我會忍唔住停左含
或者係呻吟
一條比人推到含唔實
以住用手chok住比人插
而家個對手係不斷塞入来
到大家交换位置時都係甘,
好多時真係勁咳
有冇人教路? ...
我覺得就係要好似你咁完全應接不暇既反應先正喎 ❤️

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-5-20 07:35 AM 發表 查看引用來源
雖然我未試過,亦都未調校到老婆接受到,我覺得如果係兩男一女,要玩得開心,應該係要其中一個男係個女嘅現任男友或者老公,另一個男嘅係要係個女嘅前度,但兩個男如果係friend底就會好啲,如果唔係我覺得都係會有尷尬。 ...
我覺得唔洗其中一個係老公或者bf喎!
我覺得最爽係嗰兩個男既。。。
1. 要好夾咁一齊去令個女既應接不暇;或
2. 要鬥勁咁係咁出盡渾身解數插到爆;或
3. 一個剛時另一個就柔,係咁做出個contrast,令到條女同時有雙重享受咁

所以如果有一個男既識得control個pace,就可以3個感覺都享受得到~

當3P係兩皇一后既時候,個control係喺個男s度,所以個女既只要盡量配合即可

咳係完全正常。如果你話被人前扑後砌緊嗰陣好輕熟好優雅,我反而唔信。

玩人肉三文治就係會咁。

兩個男人見窿就插,而且*異常*生猛,好似喺度角力咁,完全唔會憐香惜。女人一定會好忙,全程必須一心二(或更多)用,亦要小心保護自己。

任何男人喺MMF嘅環境下都會變成一隻野獸。

我最近沉醉於同佢地兩個做都無另外去玩

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-6-1 07:46 PM 發表 查看引用來源
我最近沉醉於同佢地兩個做都無另外去玩
呢期兩個男人同時間搞妳,妳都夠爽!仲點會去番只同一個玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-20 09:25 AM 發表 查看引用來源

得唔得呀... 即係現任同前度要係friend底?
我覺得無可能現任可夾埋前度一齊搞同一個女人,匪夷所思!
如果有條仔竟然唔介意自己條女俾人扑,仲要同埋別人一齊玩自己條女,唔好講女人吖!自己架車都唔鍾意俾人揸啦!
男人玩得3P,已經對個女仔唔會太憐惜,大家只想將感官刺激推到最高,女仔方便亦將自己身體不斷給男人玩弄,不停刺激達到興奮

所以同意妳講,得唔得吖!

i love one girl two man:smile_47:
when i lick someone sausage another one fuck me hardly:smile_47: 
but i don't like someone fuck my ass
it hurts

前往最後回覆