上一頁下一頁
發新話題

有無女仔喜愛男朋友或老公在屋內全裸,會讓朋友看自已男朋友裸體

收藏  |  訂閱
202  26.8k

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-28 09:47 PM 發表 查看引用來源

咩去天橋逼lift?
無底褲只著面褲長運動褲去天橋逼lift

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2019-6-28 10:11 PM 發表 查看引用來源

無底褲只著面褲長運動褲去天橋逼lift
我會唔又著底褲著一條超短開叉短褲加人字拖,咁樣裸住上身

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-28 10:18 PM 發表 查看引用來源

我會唔又著底褲著一條超短開叉短褲加人字拖,咁樣裸住上身
你祼體收外賣, 的外賣婆唔乍型?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2019-6-29 09:54 AM 發表 查看引用來源

你祼體收外賣, 的外賣婆唔乍型?
送外賣多數男人

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2019-6-28 02:39 PM 發表 查看引用來源

其實仲有公屋鐵閘,同埋應該大我2,3年的姐姐,仲有另1次,另1條女。。。
另一次係幾年後, 又係電訊妹洗樓, 仲要係夜晚, 當時我條女係廳上網, 我沖涼
又係隔住鐵閘講緊咩好優惠價之類, 突然個女仔嚇一嚇, 面都青埋,
我女朋友唔知咩事, 但個女仔都要繼續講晒為止, 最終都係唔接受個約,
我條女望一望我呢邊, 原來我沖完涼出黎掛毛巾, 比佢睇晒,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2019-6-29 10:01 AM 發表 查看引用來源

另一次係幾年後, 又係電訊妹洗樓, 仲要係夜晚, 當時我條女係廳上網, 我沖涼
又係隔住鐵閘講緊咩好優惠價之類, 突然個女仔嚇一嚇, 面都青埋,
我女朋友唔知咩事, 但個女仔都要繼續講晒為止, 最終都係唔接受個約,
我條女望一望我呢邊, 原來我沖完涼出黎掛毛巾, 比佢睇晒, ...
益左條女啦,你係屋企係咪都全裸架

引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2019-6-28 07:24 PM 發表 查看引用來源

我老公都有呢種癮,佢好鍾意喺人面前全裸,但又唔會叫人除衫。出街佢唔可以全裸就玩赤膊,仲係冇人赤膊嘅地方
我教你老公可以裸上身,下身唔著底褲著條超短開叉波褲(可剪走埋內膽加對人字拖超爽

去泳池更衣室 裸咪得囉,

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-29 10:38 AM 發表 查看引用來源

益左條女啦,你係屋企係咪都全裸架
夏天會,前2年仲全夏祼睡,以前就耐唔耐,偷鷄,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2019-6-29 12:08 PM 發表 查看引用來源

夏天會,前2年仲全夏祼睡,以前就耐唔耐,偷鷄,
即係平時係屋企做乜都會全裸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆