如何引誘男同事?

收藏  |  訂閱
21  1.3k

引用:
原帖由 七個小臂彎 於 2019-5-26 08:38 AM 發表 查看引用來源
你係想溝佢?食佢?定收兵先?
三樣都想~哈哈

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-5-26 10:25 AM 發表 查看引用來源

三樣都想~哈哈
前两樣你自己主動啲就得,收兵就要想辦法令佢主動。

只要你唔係怪獸, 女溝仔話咁易啦

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-5-23 08:14 PM 發表 查看引用來源
平時會一齊一班人去食lunch
有時放工會約出黎玩,但多數都係一班人,單獨兩個食飯只試過幾次
個人好乖,平時閒談時唔會講到淫野
但愈乖就愈想引誘佢
應該點做/講咩可以試探到佢?
話哂都係同事一個禮拜會對足六日,點樣可以如果唔接受都唔會太尷尬? ...
乖只係佢表面造型啫,有幾多個男人真係美色在前可以無動於衷,除非妳真係完全唔係佢想要嘅類型!
如果妳自問都有姿色,妳引佢佢好大機會會抵受唔住,要引誘佢一啲都唔難,妳著得性感啲,最少都俾佢睇到妳條乳溝,同佢一齊送下波餅佢食,言語間挑逗下佢,佢應該立即拉妳上房

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-5-24 07:10 PM 發表 查看引用來源

師姐果然經驗老到! 長知識長知識
又唔好咁講:smile_o05:
但係再睇返你原文最後一句, "話哂都係同事一個禮拜會對足六日,點樣可以如果唔接受都唔會太尷尬"
用返男人o既術語, 都係唔好踩太行油9衝囉:smile_03:
儘量停留o係帶少少咸味o既對話果個階段時間長一點, 引對方做主動
身體接觸真係要好不經意果隻, 咪急住抽人水,
萬一有咩事頂多係個把口唔收o既八婆, 都唔會太瘀

Dupe

雖則男人都係麻甩佬。但唔同品種嘅男人,獵殺方法都不盡相同。對cheap精賤佬(例如小弟呢啲)必食嘅方法,用嚟對付乖仔多數唔work。唔可以一本通書讀到老。:smile_52:

有一招狗公常用嘅溝女基本技術,叫“10秒相視”,幾實用吓㗎,步驟如下:

1) 開會時盡量搵機會喺獵物正前方(一個佢視線無法避開嘅位置)出現。

2) 用一個你認為係自己最煞食嘅眼神啤佢:smile_53:。記住,唔好喪啤,而係溫柔地啤。直至佢啤到你啤緊佢。保持四目交投十秒,期間上下打量。臉上最好附送一個禮貌式嘅微笑。十秒後暫停啤佢,唞一陣。

3) 重複步驟(2)數次:smile_53::smile_53::smile_53:,直至你肯定佢知道咗你成日望佢。

4) 會議結束,待眾人散水後,開玩笑式質問佢頭先做咩係咁啤你。要惡人先告狀!如果佢受溝嘅話,原本木獨正經嘅佢,會開始口花花。譬如佢可能會講,“靚嘅嘢邊個會唔睇...”之類。

5) C者好快有嘢食咯。下體同胳肋底啲毛(如果有毛)拿拿聲執執佢。

我老婆同我講,佢會耐唔耐,會着若隱若現唔會走光嘅衫返工,俾啲男人昅

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-5-26 10:24 AM 發表 查看引用來源

呢個唔得,對方有興趣就話姐,如拒絕的話實尷尬到以後飯都唔駛食
而家咩情況

引用:
原帖由 eond2016 於 2019-5-29 12:20 PM 發表 查看引用來源

而家咩情況
抱歉暫時令大家失望
我都係未敢去得太盡住,淨係保持每日都whatsapp 佢講下無聊野,但佢通常唔會做先send message果個,每次都係我撩佢講野先,所以我估佢對我都係冇乜歪念,所以我想獻身都獻唔到到😂

前往最後回覆