上一頁下一頁
發新話題

我好中意錫腳指 唔知點解

收藏  |  訂閱
56  2.0k

我係腳控,錫腳指當然係必玩。

有女性朋友話,男人肯為女人啜腳趾,係重感情嘅表現,個男人會係做好老公嘅材料。小弟極度唔同意,甚至想抗議,但冇出聲。廢事篤爆自己。

錫腳指純粹鹹濕咋嘛,同重感情有咩關係呀?我見到有BB腳,成隻隊入口添啦,仲會放埋個鼻度猛索。

我會話,鍾意錫腳嘅男人係做色狼嘅材料就真。而呢類人有啲會喺鞋店(女裝鞋部門)工作。得人驚哩?哼哼哼。

話時話,女人留長趾甲似哂阿婆,唔好制。

甲油OK。但切忌油到一岩一忽。甩油甩骨咁就好唔掂。

引用:
原帖由 樹上中心的甩頭 於 2019-5-28 01:42 發表 查看引用來源
其實唔知係幾時開始 好中意睇人地d腳指 尤其是查晒指甲 留到長一長個d 著埋高跟鞋
見到呢d我就開 自我幻想 其實有無d女仔鐘意比人錫腳指
呢個又算唔算係變態呢? ...
很過癮的。

我人生都係啜過一次腳指, 唔係女朋友黎, 女朋友反而唔鐘意做呢D野
係一個4X既人妻, 又啜又含佢D腳指再一路摸佢大比, 搞到佢死咁制

引用:
原帖由 lankusa 於 2019-5-29 11:57 PM 發表 查看引用來源
我人生都係啜過一次腳指, 唔係女朋友黎, 女朋友反而唔鐘意做呢D野
係一個4X既人妻, 又啜又含佢D腳指再一路摸佢大比, 搞到佢死咁制
可能我受慣一d好強烈o既刺激啦:smile_30: 被啜緊腳趾同時摸大脾已經好難feel到大脾o既觸覺
雖然都可以想像到在啜人地腳趾果位o既角度應該幾自然地對手會邊摸其他o野...
我果個會一路啜一路摔豆豆囉
佢可能都係想整死我, 但我最中意o既係分開進行, 逐樣去感受
好似你食飯咁都唔會將所有餸每樣夾一舊塞入口一次過o趙啦下話

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 30/5/2019 09:51 AM 發表 查看引用來源

可能我受慣一d好強烈o既刺激啦:smile_30: 被啜緊腳趾同時摸大脾已經好難feel到大脾o既觸覺
雖然都可以想像到在啜人地腳趾果位o既角度應該幾自然地對手會邊摸其他o野...
佢可能都係想整死我, 但我最中意o既係分開進行, 逐樣去感受
好似你食飯咁都唔會將所有餸每樣夾一舊塞入口一次過o趙啦下話 ...
逐樣搞,慢慢嘆,當然正。

但炒吓雜燴:一路插,一路啜,一路揸(波),三管齊下,搞到條女典床典席投哂降咁,男人會覺得更好玩!

諗起都爽

我鍾意原味。

要成隻腳慢慢嗒。除咗腳趾,腳掌、腳背、腳踭。甚至腳趾上嘅毛毛。全部都食得。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-5-30 08:37 AM 發表 查看引用來源

逐樣搞,慢慢嘆,當然正。

但炒吓雜燴:一路插,一路啜,一路揸(波),三管齊下,搞到條女典床典席投哂降咁,男人會覺得更好玩!
你 好享受呢種感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-30 07:51 AM 發表 查看引用來源

好似你食飯咁都唔會將所有餸每樣夾一舊塞入口一次過o趙啦下話 ...
睇嚟你好享受呢種感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆