我竟然拒絕SP?

收藏  |  訂閱
23  989

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-11 03:31 PM 發表 查看引用來源

熟人確實棹忌啲喎。你一講係熟人,我就唔安心。

小弟以前食過幾位熟人(同事),未試過有好下場。友誼波好難打。
結果點?
同事都仲好D....
我果個.... :smile_24:

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 2019-6-11 01:34 PM 發表 查看引用來源

我從來都無讚過佢靚
一係張床就話太索.... 好鬼假...
師兄你真係老實,唔似的呢度某D師兄咁口花😆

讚女人,唔一定要話佢靚
可以話佢皮膚滑,叫得好聽,原來咁性感....再唔係讚佢嘴唇好軟,錫得好舒服都得啦....男人要氹女人邊會無藉口架?

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 11/6/2019 07:54 PM 發表 查看引用來源

結果點?
同事都仲好D....
我果個.... :smile_24:
結果當然係悲劇收場,好好地朋友都冇得做。個代價太大。

講一個比較算係近期(幾年前)嘅個案。真人真事...

之前公司有個C妹,唔知點解同佢一見如故,好似親兄妹咁。但有咗性關係(冇插入,只係互相愛撫同口交)之後,關係就變咗質。最後佢黯然辭咗職。我幾日後先txt佢,"You're the sweetest person I've ever had the fortune of working with”,非常官式嘅一句。佢秒覆,“This made my day"。我記得我喊咗。

try to change few positions, this will lengthen the time for sex

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-12 08:02 AM 發表 查看引用來源

結果當然係悲劇收場,好好地朋友都冇得做。個代價太大。

講一個比較算係近期(幾年前)嘅個案。真人真事...

之前公司有個C妹,唔知點解同佢一見如故,好似親兄妹咁。但有咗性關係(冇插入,只係互相愛撫同口交)之後,關係就變咗質。最後佢黯然辭咗職。我幾日後先txt佢,"You're the sweetest person I've ever had the fortune of wor ...
咁都無乜野呀... 好少事姐, 最緊要唔好俾人知...
我以前試過1腳踏2船, 而家諗返都有D驚俾人知道... 因為其中一邊個圈子都幾大下....
會好樣衰 :smile_35:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-11 06:41 PM 發表 查看引用來源

師兄你真係老實,唔似的呢度某D師兄咁口花😆

讚女人,唔一定要話佢靚
可以話佢皮膚滑,叫得好聽,原來咁性感....再唔係讚佢嘴唇好軟,錫得好舒服都得啦....男人要氹女人邊會無藉口架? ...
XD 因為我覺得講太假佢都未必信/受
果然女人advice多D, 學到野, 以後會識講紅字果堆野...

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 2019-6-13 12:00 PM 發表 查看引用來源

XD 因為我覺得講太假佢都未必信/受
果然女人advice多D, 學到野, 以後會識講紅字果堆野...
成功咗記得返嚟報告

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 13/6/2019 01:58 PM 發表 查看引用來源

咁都無乜野呀... 好少事姐, 最緊要唔好俾人知...
我以前試過1腳踏2船, 而家諗返都有D驚俾人知道... 因為其中一邊個圈子都幾大下....
會好樣衰 :smile_35: ...
我從來唔擔心被人發現,我份人好小心。

反而,一位好好嘅朋友咁樣冇咗,我覺得好可惜。

絕對唔係一件小事。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-13 03:50 PM 發表 查看引用來源

我從來唔擔心被人發現,我份人好小心。

反而,一位好好嘅朋友咁樣冇咗,我覺得好可惜。

絕對唔係一件小事。
我試過有個FD (知我果陣另外有女朋友) 問我: 乜你同B拍拖咩? 我FD見到你地一齊行街
除非師兄你都只係禁室培慾 :smile_o01: 否則香港地好細咋啵......

不過舊同事好少可以KEEP到做朋友, 所以你果個咁FD係可惜D既...

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 2019-6-13 04:46 PM 發表 查看引用來源

我試過有個FD (知我果陣另外有女朋友) 問我: 乜你同B拍拖咩? 我FD見到你地一齊行街
除非師兄你都只係禁室培慾 :smile_o01: 否則香港地好細咋啵......

不過舊同事好少可以KEEP到做朋友, 所以你果個咁FD係可惜D既... ...
~整個約會情調幽暗似地下城~
情人永遠只可以喺房裡面溫馨

師兄似在進退兩難之間

前往最後回覆