上一頁下一頁
發新話題

有冇師兄中意睇d重口味av

收藏  |  訂閱
72  2.9k

近年鍾意睇拳交,大肚婆,人奶
豬鼻勾係勾到幾醜樣,不過夠曬賤

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2019-5-3 10:16 PM 發表 查看引用來源
近年鍾意睇拳交,大肚婆,人奶
豬鼻勾係勾到幾醜樣,不過夠曬賤
豬鼻係唔差架,有D AV會勾住條女個西同菊花,升起條女,唔知有冇C兄睇過

引用:
原帖由 阿銘爺 於 2019-5-7 10:36 AM 發表 查看引用來源

豬鼻係唔差架,有D AV會勾住條女個西同菊花,升起條女,唔知有冇C兄睇過
有呀, 呢啲對女人極侮辱既我都鐘意睇

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-5-7 12:10 PM 發表 查看引用來源

有呀, 呢啲對女人極侮辱既我都鐘意睇
交流一下,其實要搵到有呢D女肯玩,好難,所以好少有得睇

浣腸,擴肛都唔差

引用:
原帖由 阿銘爺 於 2019-5-8 11:36 AM 發表 查看引用來源

交流一下,其實要搵到有呢D女肯玩,好難,所以好少有得睇

浣腸,擴肛都唔差
講真,真係好難搵,講侮辱,我都幾鐘意睇下個叫美咲結衣既重口味女AV

樣佢唔靚,但有身材,最重要係佢真係乜都玩,2-3穴,2腸1穴,拳交,摳打,深喉,飲尿,異食,幾變態都有,睇到啲女咁賤就特別興奮

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-5-8 03:09 PM 發表 查看引用來源

講真,真係好難搵,講侮辱,我都幾鐘意睇下個叫美咲結衣既重口味女AV

樣佢唔靚,但有身材,最重要係佢真係乜都玩,2-3穴,2腸1穴,拳交,摳打,深喉,飲尿,異食,幾變態都有,睇到啲女咁賤就特別興奮 ...
加納寧子都OK

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-5-8 03:09 PM 發表 查看引用來源

樣佢唔靚,但有身材,最重要係佢真係乜都玩,2-3穴,2腸1穴,拳交,摳打,深喉,飲尿,異食,幾變態都有,睇到啲女咁賤就特別興奮 ...
我已經去左搵你講O既AV女優,DL緊

鍾意睇女屙屎,食糞塗糞就還可以啦

哎吔,大鑊嘞!

我係精液控嚟,但竟然唔記得講我至愛嘅精液片!

我鍾意睇精液喺女人面前亂射橫飛嘅場面。

小弟完全係標準廢青,做嘢冇樣掂,唯一可取嘅技能就係大量射精。所以對呢方面特別留意。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-5-9 04:08 PM 發表 查看引用來源
哎吔,大鑊嘞!

我係精液控嚟,但竟然唔記得講我至愛嘅精液片!

我鍾意睇精液喺女人面前亂射橫飛嘅場面。

小弟完全係標準廢青,做嘢冇樣掂,唯一可取嘅技能就係大量射精。所以對呢方面特別留意。 ...
講起精液,大量顏射連發就當然正啦。

不過我都好鐘意睇啲精飲,就係好多條仔顏射口爆,條女用個碟裝住,最後一次過吞。

我睇過一條片係有條女勁辛苦咁吞精,吞到差不多反胃,到吞晒之後仲要比人強制深喉屌到佢嘔返晒啲精出黎要再吞過。正到爆。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆