上一頁下一頁
發新話題

我好中意錫腳指 唔知點解

收藏  |  訂閱
56  2.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-5-30 12:49 PM 發表 查看引用來源
我鍾意原味。

要成隻腳慢慢嗒。除咗腳趾,腳掌、腳背、腳踭。甚至腳趾上嘅毛毛。全部都食得。
毛毛都食唔L係呀?:smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 31/5/2019 10:42 AM 發表 查看引用來源

毛毛都食唔L係呀?:smile_30:
食得唔好嘥呀嘛。

女性多體毛(包括腳趾毛、甚至腳毛) = 性慾強。小弟溫提各位男仕們。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-28 09:00 AM 發表 查看引用來源

感覺好挑逗o架, 我果個仲中意除鞋就鍚, 睇佢捧住我隻腳慢慢咁摸,
幫我除鞋然後慢慢咁拉埋去佢自己果度, 伸條脷去舔再張口含住我o既腳趾逐隻去啜,
最攞命係四目交投睇住佢一路啜一路望我o既眼神, 個心真係會溶化 之後佢想做乜我都會俾佢囉
呢個係一開始o既事, 而家習慣o左無咁溶啦:smile_30: 但都好興奮
有時候自己想搞o野都會咁樣伸對腳去引誘佢, 從來無一 ...
想問貴妃女人腳趾被啜同瀨係舒唔舒服,有乜感覺?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-3 09:41 AM 發表 查看引用來源

想問貴妃女人腳趾被啜同瀨係舒唔舒服,有乜感覺?
有d痕但又未到俾人用手R果種
係舒服(快感)以外o既另一種刺激興奮
有d尷尬少少羞恥, 但又好正
我可以坦白講, 幫男朋友執嘢/洗衫咁, 執到d臭鞋臭襪其實係有閉氣兩三秒鐘囉
另一半可以毫不介意咁同我除鞋就瀨落去, 有種精神上o既幸福感
(男人咩動機去啜腳趾呢個係男人自己o既事)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-3 11:35 AM 發表 查看引用來源

有d痕但又未到俾人用手R果種
係舒服(快感)以外o既另一種刺激興奮
有d尷尬少少羞恥, 但又好正
我可以坦白講, 幫男朋友執嘢/洗衫咁, 執到d臭鞋臭襪其實係有閉氣兩三秒鐘囉
另一半可以毫不介意咁同我除鞋就瀨落去, 有種精神上o既幸福感
(男人咩動機去啜腳趾呢個係男人自己o既事) ...
我自己覺得幫女人啜腳趾都係出自一種佔有同想令對方刺激舒服,男人見到女人被自己搞到想要個樣,係幾有滿足,當然自私男人唔會咁做

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-3 01:48 PM 發表 查看引用來源

我自己覺得幫女人啜腳趾都係出自一種佔有同想令對方刺激舒服,男人見到女人被自己搞到想要個樣,係幾有滿足,當然自私男人唔會咁做
咁你o岩, 即係大家都係痕(比如話o係我後面失驚無神一手督我條腰vs玩我腳趾)
前者我會尖叫再加一句吊你老味:smile_30: 後者果種痕同刺激係會搞到想要囉
都有陣時坐o係梳化佢玩我對腳, 摸吓聞吓啜吓, 我會想搞o野o架

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-3 01:48 PM 發表 查看引用來源
當然自私男人唔會咁做
漏o左一點...
而家呢個唔係唯一一個會啜腳趾o既男人, 以前果隻都有
記得每次搞o野佢特別係差唔多要噴果陣佢都會含住我隻腳趾o黎插然後射...
唔知幾時開始無o左, 都有同我搞但就係插插插射射射囉
無幾耐之後就散, 原因係中意o左第二個
所以我係相信舔女人對腳=愛佢o既講法o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-3 02:42 PM 發表 查看引用來源

漏o左一點...
而家呢個唔係唯一一個會啜腳趾o既男人, 以前果隻都有
記得每次搞o野佢特別係差唔多要噴果陣佢都會含住我隻腳趾o黎插然後射...
唔知幾時開始無o左, 都有同我搞但就係插插插射射射囉
無幾耐之後就散, 原因係中意o左第二個
所以我係相信舔女人對腳=愛佢o既講法o架 ...
女人被啜腳趾女人會有被愛感覺?
但會唔會覺得個男人咁都做得出,核突?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-3 02:56 PM 發表 查看引用來源

女人被啜腳趾女人會有被愛感覺?
但會唔會覺得個男人咁都做得出,核突?
睇囉, 睇自己對佢有無好感:smile_30:
無就梗係核突啦, 如果有o既話雖然都係會"你咁都做得出?" 但係係讚嘆果種囉
不過禮尚往來, 我唔係女王咁款挨o係度伸隻腳出o黎要人用條脷去洗o架,
都會舔返人地身體上有味o既部份:smile_30:
調返轉頭咁問啦, 有個女人o係你焗o左一日涼都未沖就用係口交, 男人又會唔會覺得佢核突呀 一樣道理啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-4 08:10 AM 發表 查看引用來源

睇囉, 睇自己對佢有無好感:smile_30:
無就梗係核突啦, 如果有o既話雖然都係會"你咁都做得出?" 但係係讚嘆果種囉
不過禮尚往來, 我唔係女王咁款挨o係度伸隻腳出o黎要人用條脷去洗o架,
都會舔返人地身體上有味o既部份:smile_30:
調返轉頭咁問啦, 有個女人o係你焗o左一日涼都未沖就用係口交, 男人又會唔會覺得佢核突呀 一樣道理啫 ...
老實講,如果我條嘢未洗但妳唔介意一嘢含落黎,雖然唔太想,覺得難為咗對方,但又真係有啲感動

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆