上一頁下一頁
發新話題

我好中意錫腳指 唔知點解

收藏  |  訂閱
56  2.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-3 02:42 PM 發表 查看引用來源

漏o左一點...
而家呢個唔係唯一一個會啜腳趾o既男人, 以前果隻都有
記得每次搞o野佢特別係差唔多要噴果陣佢都會含住我隻腳趾o黎插然後射...
唔知幾時開始無o左, 都有同我搞但就係插插插射射射囉
無幾耐之後就散, 原因係中意o左第二個
所以我係相信舔女人對腳=愛佢o既講法o架 ...
係佢鍾意咗第二個?係妳SP?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-4 10:41 AM 發表 查看引用來源

係佢鍾意咗第二個?係妳SP?
佢係之前某一任o既男朋友:smile_45:

靚腳同腳指 加分

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-4 11:11 AM 發表 查看引用來源

佢係之前某一任o既男朋友:smile_45:
離開妳係佢損失

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-4 01:36 PM 發表 查看引用來源

離開妳係佢損失
:smile_o11:我知呀
但以前o既我唔係咁易搞得掂o架, 吊人吊到七彩果陣:smile_30:
脾氣臭過你個垃圾桶

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-4 10:38 AM 發表 查看引用來源

老實講,如果我條嘢未洗但妳唔介意一嘢含落黎,雖然唔太想,覺得難為咗對方,但又真係有啲感動
成日都係咁o架啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-4 02:16 PM 發表 查看引用來源

成日都係咁o架啦
講真,好想知其實含落去真係有無尿壓味??

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-4 01:58 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11:我知呀
但以前o既我唔係咁易搞得掂o架, 吊人吊到七彩果陣:smile_30:
脾氣臭過你個垃圾桶
咁都真係幾惡頂,女人係咁屌自己條佬,真係仲邊有心機同佢扑嘢,諗起個惡樣時,勃起都有困難,女人都係溫柔啲好,發惡必要時先用,平時收埋佢!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-4 02:53 PM 發表 查看引用來源

講真,好想知其實含落去真係有無尿壓味??
溫馨提示
你地痾完之後攞tissue印一印乾, 入口果陣係有分別o既
明白外面d男廁尿兜咁做係有難度, 我講緊o既係個理論囉
咸同壓就一定有o架啦, 不過我習慣o左唔mind

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-4 03:06 PM 發表 查看引用來源

溫馨提示
你地痾完之後攞tissue印一印乾, 入口果陣係有分別o既
明白外面d男廁尿兜咁做係有難度, 我講緊o既係個理論囉
咸同壓就一定有o架啦, 不過我習慣o左唔mind ...
我習慣係有用紙巾抹乾淨個頭,唔抹其實條底會好濕,鍾意保持乾爽!所以我一定入廁格痾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆