上一頁下一頁
發新話題

有冇師兄中意睇d重口味av

收藏  |  訂閱
72  2.9k

我都係精液控,無論係大量顏射,大量口爆,定係大量中出都係我既心頭好。引而全身黏液類我都好鍾意。

最鍾意既片商係無碼既tokyo hot,次次都係show下陰道裏面,rough sex,群交,再以10人以上輪流中出作結。可惜現在都冇乜新片了。

有碼方面Dream Woman,Dream Shower,Spermania等等都係我至愛❤️。

其他我鍾意既而既重口味又比較另類既AV,就係全身油金色/銀色/銅色,十足18羅漢銅人咁 😆 。不過全身油曬油,個樣既輪廓就會出曬嚟,靚唔靚馬上出曬嚟!不過應該唔係人人接受到18銅人 😆

引用:
原帖由 qpiqp 於 2019-5-16 02:50 AM 發表 查看引用來源
我都係精液控,無論係大量顏射,大量口爆,定係大量中出都係我既心頭好。引而全身黏液類我都好鍾意。

最鍾意既片商係無碼既tokyo hot,次次都係show下陰道裏面,rough sex,群交,再以10人以上輪流中出作結。可惜現在都冇乜新片了。

有碼方面Dream Woman,Dream Shower,Spermania等等都係我至愛❤️。

其他我鍾意既而既重口味又比較另類既AV,就 ...
18銅人,真係好少見

引用:
原帖由 阿銘爺 於 30/4/2019 12:46 PM 發表 查看引用來源

真實先係重點,唔似AV咁
自拍爆後門,顏射
“真情流露”係自拍片嘅賣點。

個別自拍片啲女嘅質素其實頗高,完全唔比女優差。玩自拍純粹只因一時淫心起,喺嗰刻露出咗真本性。

現實中越係靚女(只要佢覺得自己靚)越淫賤。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-5-17 07:21 AM 發表 查看引用來源

“真情流露”係自拍片嘅賣點。

個別自拍片啲女嘅質素其實頗高,完全唔比女優差。玩自拍純粹只因一時淫心起,喺嗰刻露出咗真本性。

現實中越係靚女(只要佢覺得自己靚)越淫賤。 ...
有D自拍得黎,仲要重口味,個下先正

呢排睇先浣腸再擴肛,之後3穴同步~

引用:
原帖由 阿銘爺 於 18/5/2019 01:13 PM 發表 查看引用來源

有D自拍得黎,仲要重口味,個下先正
近排有齣FC2 PPV素人片相當唔錯。

女優有幾分似TBB塵瀅。初時勁怕醜,但冇耐就半推半就被二穴插入咗,結局當然係二穴中出埋。

搵到番號再放上嚟。

警告:至少J兩次。

引用:
原帖由 阿銘爺 於 2019-5-16 10:53 AM 發表 查看引用來源

18銅人,真係好少見
seach:
JAV BUG gold

JAV 金粉
就可以搵到相關既資料

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-5-21 03:55 PM 發表 查看引用來源

近排有齣FC2 PPV素人片相當唔錯。

女優有幾分似TBB塵瀅。初時勁怕醜,但冇耐就半推半就被二穴插入咗,結局當然係二穴中出埋。

搵到番號再放上嚟。

警告:至少J兩次。 ...
咁正~!?
有時我有D番號,怕係到打出黎會俾板主收我皮

引用:
原帖由 阿銘爺 於 2019-5-21 01:13 PM 發表 查看引用來源
呢排睇先浣腸再擴肛,之後3穴同步~
呢樣我都鐘意wor

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-5-23 12:23 AM 發表 查看引用來源

呢樣我都鐘意wor
係呀,而家我同我女人都有玩
不過未去到浣腸,用玩具,慢慢玩大D~
當然,冇3穴同步啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆