上一頁下一頁
發新話題

有冇人夫鍾意分享自己老婆

收藏  |  訂閱
104  4.3k

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-5-19 01:47 AM 發表 查看引用來源

增進感情就會
要點開口好啊..要唔要學師姐咁調教一下先問好d?

引用:
原帖由 劍即道 於 2019-5-19 11:00 AM 發表 查看引用來源

所以令女人潮吹真係可遇不可求
有人講過能夠令女人潮吹佢會記你一世
得唔得都好,我個個都會記住

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-5-19 10:50 發表 查看引用來源

個個女人敏感位都唔同喎
我見有師兄分享過摩擦豆豆就已經得
奶都可以:smile_44:

引用:
原帖由 blackka 於 2019-5-19 01:45 PM 發表 查看引用來源

要點開口好啊..要唔要學師姐咁調教一下先問好d?
PM我教你:smile_04:

我都好鍾意分享自己老婆,我老婆仲係我女朋友嘅時候曾經出過軌,佢嗰陣時有三個性伴。結婚之後,唔知係咪睇得AV多,結果鍾意咗淫妻癖,有一晚同佢搞嘢嘅時候,同佢講左我有呢個癖好,之後佢同我坦白左拍拖嗰陣時啲嘢。但到而家佢都唔肯再比其他人扑。暫時我只可以調校到佢着性感衫出街走光俾其他人睇。

儍嘅先會將老婆同人分享

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-5-20 07:28 AM 發表 查看引用來源
我都好鍾意分享自己老婆,我老婆仲係我女朋友嘅時候曾經出過軌,佢嗰陣時有三個性伴。結婚之後,唔知係咪睇得AV多,結果鍾意咗淫妻癖,有一晚同佢搞嘢嘅時候,同佢講左我有呢個癖好,之後佢同我坦白左拍拖嗰陣時啲嘢。但到而家佢都唔肯再比其他人扑。暫時我只可以調校到佢着性感衫出街走光俾其他人睇。 ...
女仕以前幾玩得都好,結婚後諗法會改變, 尤其是生咗細路之後,連老公都可免則免

純粹好奇一問
睇住自己老婆俾其他人上真係會興奮定會有性興奮?

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-5-22 09:06 AM 發表 查看引用來源
純粹好奇一問
睇住自己老婆俾其他人上真係會興奮定會有性興奮?
睇住自己愛嘅人興奮,自己當然都會興奮

我諗婚前都接受到,結左婚應該好難做到。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆