上一頁下一頁
發新話題

邪骨都係去大場桑拿著數啲!

收藏  |  訂閱
61  143.5k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-13 04:54 PM 發表 查看引用來源
無得比! 深圳口岸旁FL囡囡, 18/22隨時都有. HK足仔就38/42.
38~42 up, 師兄夠中肯,俾個讚你。👍👍

回覆 45# mummy2 的帖子

Ok la, 疫情之下有D做埋優惠,800变700。。。。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2020-7-14 10:46 發表 查看引用來源

38~42 up, 師兄夠中肯,俾個讚你。👍👍
2019師兄, 足仔明天是否要熄燈7日? 今日收工去射過精先.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-14 13:44 發表 查看引用來源
2019師兄, 足仔明天是否要熄燈7日? 今日收工去射過精先.
忍下啦,今日又多50宗呀

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-7-14 14:11 發表 查看引用來源

忍下啦,今日又多50宗呀
1984師兄, 收到. 有時覺得, 有條賓州真系好煩.

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-6-21 01:13 發表 查看引用來源
好似旺角、佐敦啲邪骨大場桑拿/芬蘭浴場,雙鐘連代支都係介乎500-700左右,已經有正骨和part2,仲包埋野食、有桑拿房甚至水池,dup完去留宿都可以!

個啲唐樓樓上骨/邪骨,單鐘dup骨(邪骨)連tips依家都要500-600,好似尖沙咀地區單 ...
硬件配套大場抵。但我主要睇同啲女仔啱唔啱feel,而呢樣嘢無論咩場唔係關鍵。

但大場有一樣嘢我個人好唔鍾意嘅,就係啲經理同埋沖涼房啲侍應。

細場大多數係女人打理番,而唔少老闆娘係會親自落場,冇男人喺度問長問短,感覺舒服得多。至於食飯,我喺尖沙咀好幾間樓上spa都有飯食,有時佢哋知道我大概食飯時間去,會預我飯。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-14 13:44 發表 查看引用來源
啱啱先同相屬骨姐傾開,佢話其實只要有熟客約,佢哋都係照樣喺公司做,只不過唔打開門口做生客之嘛。

引用:
原帖由 晚間懷舊的樹根 於 2020-6-30 02:49 發表 查看引用來源

同意師兄講法,
深圳嗰啲大場,
就咁手作囝都可以收過千,
睇你點消費或去咩地方啦!
以前喺尖沙咀樓上spa玩過一個𡃁妹,佢有喺深圳大場做,過嚟做7日。

佢話上面喺逐樣收費,唔同香港,摸心口、打J係「基本」。所以上面隨時收過千,呢度7、8舊,除咗開大,同埋攪妹因人而異之外,基本上好多嘢都可以預咗。

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-7-14 17:01 發表 查看引用來源
啱啱先同相屬骨姐傾開,佢話其實只要有熟客約,佢哋都係照樣喺公司做,只不過唔打開門口做生客之嘛。
dcat20, 知道了. 剛問相熟一樓一, 佢都系只做預約熟客.

基本上全世界去邊間大場乜場D經理同埋沖涼房啲侍應呢D野好平常啫隨便應酬幾句有咩好顧慮人地打工啫理西理咁多咩偷拍你咩哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆