如何引誘男同事?

收藏  |  訂閱
21  1.3k

如何引誘男同事?

平時會一齊一班人去食lunch
有時放工會約出黎玩,但多數都係一班人,單獨兩個食飯只試過幾次
個人好乖,平時閒談時唔會講到淫野
但愈乖就愈想引誘佢
應該點做/講咩可以試探到佢?
話哂都係同事一個禮拜會對足六日,點樣可以如果唔接受都唔會太尷尬?

女追男隔層紗
一於靠痴

利申:過來人

你屋企定係我屋企?

你引誘佢想做乜先
如果只係上床,咪著下低胸,刻意走下光比佢睇

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2019-5-24 12:31 AM 發表 查看引用來源
你屋企定係我屋企?
https://www.youtube.com/watch?v=fVb69uN2_tI:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-5-23 08:14 PM 發表 查看引用來源
平時會一齊一班人去食lunch
有時放工會約出黎玩,但多數都係一班人,單獨兩個食飯只試過幾次
個人好乖,平時閒談時唔會講到淫野
但愈乖就愈想引誘佢
應該點做/講咩可以試探到佢?
話哂都係同事一個禮拜會對足六日,點樣可以如果唔接受都唔會太尷尬? ...
引對方做咩先 散餐?想追佢?
前者o既話真係要從閒談開始囉, 以前試過, 都post過出o黎雖然篇幅所限同懶得寫太詳盡
重點係一d keywords/ 關鍵詞, 比如插/射/啜/奶/... 點樣用就睇當時情況啦
加一d有意無意o既身體接觸, 由手部開始慢慢往下移, 不經意咁俾人撞到/掂到胸, 大小腿, 腳
視乎自己對自己身體邊個部位更有信心
如果係後者即係心思思想同人發展o既話就同俾人追果陣男人表現差唔多囉,
關心人, 對人o既事/ 話題表現興趣, 俾人知道你會刻意為o左了解佢同佢有o野傾而去學習同接觸跟佢有關o既o野,
我認識o既男士都好受呢一套:smile_34: 但都要同前者差不多同時梅花間竹咁進行
(媾仔其實都幾好玩)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-24 06:59 AM 發表 查看引用來源

引對方做咩先 散餐?想追佢?
前者o既話真係要從閒談開始囉, 以前試過, 都post過出o黎雖然篇幅所限同懶得寫太詳盡
重點係一d keywords/ 關鍵詞, 比如插/射/啜/奶/... 點樣用就睇當時情況啦
加一d有意無意o既身體接觸, 由手部開始慢慢往下移, 不經意咁俾人撞到/掂到胸, 大小腿, 腳
視乎自己對自己身體邊個部位更有信心
如果係後者即係心 ...
師姐果然經驗老到! 長知識長知識

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-5-24 07:10 PM 發表 查看引用來源

師姐果然經驗老到! 長知識長知識
試下SEND 錯相,再回收,唔出樣

你係想溝佢?食佢?定收兵先?

引用:
原帖由 eond2016 於 2019-5-25 03:20 AM 發表 查看引用來源

試下SEND 錯相,再回收,唔出樣
呢個唔得,對方有興趣就話姐,如拒絕的話實尷尬到以後飯都唔駛食

前往最後回覆