上一頁下一頁
發新話題

我好中意錫腳指 唔知點解

收藏  |  訂閱
56  2.0k

我好中意錫腳指 唔知點解

其實唔知係幾時開始 好中意睇人地d腳指 尤其是查晒指甲 留到長一長個d 著埋高跟鞋
見到呢d我就開 自我幻想 其實有無d女仔鐘意比人錫腳指
呢個又算唔算係變態呢?

感覺好挑逗o架, 我果個仲中意除鞋就鍚, 睇佢捧住我隻腳慢慢咁摸,
幫我除鞋然後慢慢咁拉埋去佢自己果度, 伸條脷去舔再張口含住我o既腳趾逐隻去啜,
最攞命係四目交投睇住佢一路啜一路望我o既眼神, 個心真係會溶化 之後佢想做乜我都會俾佢囉
呢個係一開始o既事, 而家習慣o左無咁溶啦:smile_30: 但都好興奮
有時候自己想搞o野都會咁樣伸對腳去引誘佢, 從來無一次得唔到我想要o既o野

你隻腳一定好誘惑

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-28 09:00 AM 發表 查看引用來源

感覺好挑逗o架, 我果個仲中意除鞋就鍚, 睇佢捧住我隻腳慢慢咁摸,
幫我除鞋然後慢慢咁拉埋去佢自己果度, 伸條脷去舔再張口含住我o既腳趾逐隻去啜,
最攞命係四目交投睇住佢一路啜一路望我o既眼神, 個心真係會溶化 之後佢想做乜我都會俾佢囉
呢個係一開始o既事, 而家習慣o左無咁溶啦:smile_30: 但都好興奮
有時候自己想搞o野都會咁樣伸對腳去引誘佢, 從來無一 ...
你老公幾識玩 同埋你條腿應該好正 

引用:
原帖由 樹上中心的甩頭 於 2019-5-28 09:24 AM 發表 查看引用來源

你老公幾識玩 同埋你條腿應該好正  
係男友

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-28 09:34 AM 發表 查看引用來源

係男友
起碼你都滿足到佢牙 我都好想有個人比奶下

引用:
原帖由 樹上中心的甩頭 於 2019-5-28 11:21 AM 發表 查看引用來源

起碼你都滿足到佢牙 我都好想有個人比奶下
佢仲中意打我腳板, 話打落去痛果吓一縮又一伸好sexy喎:smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-28 12:26 PM 發表 查看引用來源

佢仲中意打我腳板, 話打落去痛果吓一縮又一伸好sexy喎:smile_30:
睇嚟你都接受左呢種感覺 可以send張你嘅腳相嚟睇吓嗎

咸故都無個一o黎就伸手攞o野, 你估我會唔會俾:smile_54:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-28 02:30 PM 發表 查看引用來源
咸故都無個一o黎就伸手攞o野, 你估我會唔會俾:smile_54:
Sorry 新手 唔知規矩唔好意思

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆