我竟然拒絕SP?

收藏  |  訂閱
23  987

我竟然拒絕SP?

尋晚有個FD暗示想同我做SP
但係我扮聽唔明 Ignore 左佢
原因係我平時同女件做都知自己係快槍手
我同佢係FD, 唔係陌生人...
驚試過之後佢唔滿意, 連FD都無得做...

究竟有咩辦法可以訓練得持久D??
唔食藥唔睇醫生...

做之前自己打出黎一次,到埋牙第二次會耐啲射

就射個陣唔郁住, 錫下分散下注意力囉

唓,第一次上陣,快槍手有咩問題呀?只要唔好秒射就OK!

嗱,前戲做耐啲,拖長嚟玩。全身都用條嚟脷服侍佢,搞到佢先高潮咗三次,先埋牙!到正式插入,一個唔小心射咗,咪氹佢話佢太索,好難忍得住囉。咁樣講,冇一條女會唔受落。

C兄將啲機會咁嚟嘥,喂,折墮㗎!下次唔好啦!醒啲啦!

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-11 08:13 AM 發表 查看引用來源

嗱,前戲做耐啲,拖長嚟玩。全身都用條嚟脷服侍佢,搞到佢先高潮咗三次,先埋牙!到正式插入,一個唔小心射咗,咪氹佢話佢太索,好難忍得住囉。咁樣講,冇一條女會唔受落。

C兄將啲機會咁嚟嘥,喂,折墮㗎!下次唔好啦!醒啲啦! ...
氹佢話佢太索,好難忍得住
👆講得啱喎,次次聽到都覺得好冧架
之後一定會吹返起佢嚟多round😎

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-11 09:04 AM 發表 查看引用來源

我從來都無讚過佢靚
一係張床就話太索.... 好鬼假...

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-11 08:13 AM 發表 查看引用來源

C兄將啲機會咁嚟嘥,喂,折墮㗎!下次唔好啦!醒啲啦! ...
快就最大原因
其次係熟人, 驚好似安心戀咁出事就唔好啦... :smile_13:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 11/6/2019 11:04 AM 發表 查看引用來源

所以話男人快射唔緊要,最緊要係射完返貨速度要快!

男人嘅嘢,總之射咗就吹返硬,硬咗又要含(或夾)返軟,呢方面阿灰就最耍家。

除咗碌嘢,男人把口同對手都好緊要。俗語話齋:“口停手停J莫停,J可停手口莫停,手口全停眼瓊瓊”。

男人口才叻、指法掂,尚可補J能之不足。小弟J能完全唔及格,但口才搭救,一樣未試過被人投訴。

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 11/6/2019 03:34 PM 發表 查看引用來源

我從來都無讚過佢靚
一係張床就話太索.... 好鬼假...
讚吓人,我唔覺得有問題,只要係出於真心嘅。

假,有時真係唔緊要,最緊要假得嚟佢受。發掘啲佢值得讚嘅地方,唔好9讚。

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 11/6/2019 03:36 PM 發表 查看引用來源

快就最大原因
其次係熟人, 驚好似安心戀咁出事就唔好啦... :smile_13:
熟人確實棹忌啲喎。你一講係熟人,我就唔安心。

小弟以前食過幾位熟人(同事),未試過有好下場。友誼波好難打。

前往最後回覆