人夫勾搭我

收藏  |  訂閱
13  1.3k

人夫勾搭我

我有個同事以為人夫,有兩個細路嘎啦,不過最近經常想勾搭我,想我做他sp,話一直跟同一個人做無聊,想要新鮮感,(他還是我室友,但一個月靜係翻離2/3次)
我都有男友,所以我覺得如果我真係同同事搞左,會好有罪惡感,但係距經常挑逗我,我驚有一日我頂無住。 因為我同男友一個月見五到幾日😢
如果我地真係真係變左sp, 是不是很過分? 現在是不是很多人都有過呢d事發生?只要你重係愛你另一半就ok?

引用:
原帖由 hsxj2015 於 2019-6-16 06:07 PM 發表 查看引用來源
我有個同事以為人夫,有兩個細路嘎啦,不過最近經常想勾搭我,想我做他sp,話一直跟同一個人做無聊,想要新鮮感,(他還是我室友,但一個月靜係翻離2/3次)
我都有男友,所以我覺得如果我真係同同事搞左,會好有罪惡感,但係距經常挑逗我,我驚有一日我頂無住。 因為我同男友一個月見五到幾日😢
如果我地真係真係變左sp, 是不是很過分? 現在是不是很多人都有過呢d事發生?只要你重係愛你另一半就ok? ...
無所謂啦,開心咗先!

引用:
原帖由 hsxj2015 於 2019-6-16 06:07 PM 發表 查看引用來源
如果我地真係真係變左sp, 是不是很過分? 現在是不是很多人都有過呢d事發生?只要你重係愛你另一半就ok? ...
如果未發生关系,就緊守底線,一開始佐就返唔到𨍭頭,有了第一個就卑到籍口有第二,三....個。

係男人都想食免費午餐啦

有罪惡感就唔好搞咁多野, 而且仲要係同事, 有手尾就麻煩, 分分鐘比人唱, 或者同男友傾傾妳的需要先,
真係唔得先出來搵目標, 女仔應該無咩難度 :smile_47:
引用:

大前提係你需唔需要有性刺激

幾個男人搞埋一堆:smile_47:

引用:
不過就小心處理上身

引用:
原帖由 leap20168 於 2019-6-16 06:20 PM 發表 查看引用來源

如果未發生关系,就緊守底線,一開始佐就返唔到𨍭頭,有了第一個就卑到籍口有第二,三....個。
非常認同!

雖則冇人知道未來嘅發展會點,不過起碼肯定呢個男人唔會同你有未來。但佢嘅出現,絕對有機會摧毁你嘅未來。

咁你情願而家開心,希望未來唔會唔開心?
定係情願而家冇得開心,希望未來會過得開心?

唔易揀架,不過亦都唔使太大壓力,兩個方向都諗清楚先,然後再作決定

樓主係男?

前往最後回覆