上一頁下一頁
發新話題

[德國] 卡爾斯魯厄 Vs 慕尼黑1860 --- 大球(押2K)

收藏  |  訂閱
76  4.7k

引用:
原帖由 家畫 於 2010-2-18 11:31 PM 發表 查看引用來源

我都望你買我對面.
睇下點.
輸2000  贏1700   抽水都抽返你啦:071:

引用:
原帖由 man407 於 2010-2-18 11:35 PM 發表 查看引用來源

完來 你地睇D波經係講運氣  唔係跟數據(即係9up啦:032: )
9up都唔知出乜屎:028:
莊家都唔係場場準啦話? :035:

引用:
原帖由 man407 於 2010-2-18 11:27 PM 發表 查看引用來源

你唔係傻到諗住跟單雙呀:028:
賭錢係講要贏錢,
5 係要你買心頭喜,
賭錢喎, 真金白銀, 我一定 5 會亂離.

本人也不是天天出 post .
你 5 好 5 會我.
另外, 厘度係討論區, 5 係比你插人地方,
你要有番 d 口德啦.

引用:
原帖由 hideto 於 2010-2-18 11:36 PM 發表 查看引用來源
莊家都唔係場場準啦話? :035:
既然係9up出乜野:030:   9up害人呀:034:

引用:
原帖由 man407 於 2010-2-18 11:41 PM 發表 查看引用來源

既然係9up出乜野:030:   9up害人呀:034:
洗 5 洗本人 post 出近 10 天既記錄比你睇下,
睇下我贏左幾多錢同幾多場數呀.

引用:
原帖由 man407 於 2010-2-18 11:41 PM 發表 查看引用來源

既然係9up出乜野:030:   9up怕人呀:034:
隨你點講啦  講多無謂

引用:
原帖由 家畫 於 2010-2-18 11:39 PM 發表 查看引用來源

賭錢係講要贏錢,
5 係要你買心頭喜,
賭錢喎, 真金白銀, 我一定 5 會亂離.

本人也不是天天出 post .
你 5 好 5 會我.
另外, 厘度係討論區, 5 係比你插人地方,
你要有番 d 口德啦.
sorry:036:   大畫家哥哥   
今日買咩

引用:
原帖由 家畫 於 2010-2-18 11:45 PM 發表 查看引用來源

洗 5 洗本人 post 出近 10 天既記錄比你睇下,
睇下我贏左幾多錢同幾多場數呀.
:044: :044: :044: :044: :044:

引用:
原帖由 man407 於 2010-2-18 11:46 PM 發表 查看引用來源

sorry:036:   大畫家哥哥   
今日買咩
wait, 買我對面, post  出黎喎, please...

引用:
原帖由 家畫 於 2010-2-18 11:48 PM 發表 查看引用來源

wait, 買我對面, post  出黎喎, please...
都要睇下你買咩  唔通你買雙我買單咩 on:032: 99
我今晚買羅馬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆