[巴西] 捉心理4

收藏  |  訂閱
10  1.3k

捉心理4

唔知弟3回合中唔中

唔理得咁多, 雖然小弟聽日放假, 但都開始有小小眼訓

出定場巴甲波先

呢場波同特林素個因素都係差唔多,

富明尼斯同法林明高,  兩隊今年各自係主場同客場的入球數字都其實偏低.

富明尼斯, 主場4場,入5 球, 當中巴西盃對, 哥連泰C 己經入左2 粒,

今日兩隊, , 從盤路上黎睇, 似乎莊家對法林明高 幾有信心,

作客可以開出平手低水, 大細盤,

我自己就睇左出面, 大約6 至7個莊家, 發覺普遍呢場都係開2.5球 足十水

HKJC應該係暫時亞盤大球開得最熱的一個莊, :044:

以富明尼斯主場 只開個一次大球的數據, HKJC 開出全亞盤最熱的1.88 大球

我就選擇信佢 . 開始眼訓

沖杯野飲先...

信就跟小小, 特林素快快快, :044: :046:

回覆 1# regretgi 的帖子

諗住買讓球
所以唔掂大細:026:  不過都支持你
你唔好再出新post 我無分好比你:097: :096:

回覆 1# regretgi 的帖子

我睇報紙話係共用一個主場..呢場係打比戰

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2009-6-29 01:19 AM 發表 查看引用來源
諗住買讓球
所以唔掂大細:026:  不過都支持你
你唔好再出新post 我無分好比你:097: :096:
咁我下次放晒同一個POST出,

因為今日有師兄話睇唔到我出心水,所以諗住開個新POST實見到

ANYWAY, 下次係同一個POST 開

THANKS

ching  巴西果場大細波 有冇小小分享!?:122:

引用:
原帖由 WING221 於 2009-6-29 01:22 AM 發表 查看引用來源
我睇報紙話係共用一個主場..呢場係打比戰
果然心水清, :030:  我都無留意呢點

二隊都係用馬拉簡球場

加埋呢一點再去度過場波,   仍然選擇信馬會

謝謝你的資料

引用:
原帖由 kky1989 於 2009-6-29 01:26 AM 發表 查看引用來源
ching  巴西果場大細波 有冇小小分享!?:122:
依家度緊,

挪超23:5972'
[12] 特羅素
2 - 1阿利辛特 [9]
1-1

:029:  等左你咁耐,

引用:
原帖由 regretgi 於 2009-6-29 01:28 AM 發表 查看引用來源

依家度緊,

挪超23:5972'下
[12] 特羅素2 - 1阿利辛特 [9]
1-1

:029:  等左你咁耐,
haha...得左

我都度緊巴西場大細:027:

知唔知巴西果場大細馬會初盤係咪同依家一樣???

引用:
原帖由 kky1989 於 2009-6-29 01:33 AM 發表 查看引用來源
知唔知巴西果場大細馬會初盤係咪同依家一樣???
無郁過

一路都KEEP 住1.85 倍

前往最後回覆